KK Partizan

1. кад играмо са солноком ?

2. А шта мислите? Је л' се семафор покварио, покварио или се покварио-покварио?

3. Makedonija brate, dobro je da su i struju imali sinoć.

4. Не знам ни ја. Јесте да је Македонија, али нам се брзо истопила разлика како је завршен меч у Пиониру. :)

5. Sto mi cudno da vidim Truca da 'voliko zajebava :D

Ja mislim da se pokvario. Nista nam ne znaci sto cemo mi da kalkulisemo kad svejedno zavisi sve od FMPa sledece nedelje.

6. У сваком случају је сумњиво кад се поквари семафор док се у исто време одиграва друга важна утакмица. А уз то, сад је МЗТ задржао шансе да се пласира у ЕК, ако се не варам.

Газимудо, мислиш да ништа не зависи од нас? :)

Чуо сам и да се интензивно тражи нови тренер, пошто ће Дуле можда да најебе због ове истраге око украдених слика која је у току.

7. Pa pazi, mislim da mi nemamo veliki prostor za kalkulisanje, jer mislim da cemo morati da pobedimo, jer nam je Buducnost konkurent za plasman na F4. A posto igramo istovremeno (a cisto sumnjam da ce opet da kvare semafor, lololo), nisam uveren da smo spremni na kockanje do poslednje sekunde.
    Sa druge strane, posto se nasa pobeda podrazumeva, FMP odredjuje da li ce da igraju sa nama ili sa Radnickim.

8. Добро, нисам ја мислио да ми намештамо четврто место. То је иначе глупо. Зашто бисмо ишли намерно на четврто место и избили себи из руку минимум квалификације за ЕЛ. Једино штеловање са МЗТ би могло да буде да ми њима дамо ако нам не треба, а они нама ако нам треба. Опет, како играмо ове сезоне, неко ко први пут гледа би за десет пораза рекао да смо све продали. :)

Да не буде забуне, ја то све у полузајебанцији, пошто не верујем да клубови намештају два-три кола пре краја да би евентуално наместили себи неког противника.

9. Pa pazi, mislim da ce Zvezdina igra protiv Radnikog itekako zavisiti od njihove "tolerancije" na protivnika na f4 :D Ako procene da im je bolje da igraju sa radnickim, verujem da ce ih najopustenije pustiti. I ja ne vidim toliku famu oko toga. Kad su vec dosli do toga da osim sto su sigurni ucesnici F4 mogu da biraju i protivnika, zasto da ne..

10. ОК то, али шта и ако Раднички буде хтео да бира противника, па и они буду играли на пораз? :)

11. Onda mozemo ocekivati rezultat 30:30 :D

12. Ima da pršte autokoševi. :D

13. Ko god da je protivnik, mi nismo izborili pravo da biramo. Znači ko god doš+o dobrodošo. Moramo da pobedimo i tačka. Znači moramo u finale kako god okreneš inače ćemo da gledamo jebeni ULEB kup sledeće godine. OK, ako izgubimo, to igramo, nema veze, ali ja bi pre da igramo EL jer ipak smo tu već starosedeoci, a ULEB kup je sprdnja, ne zanima me ni osvajanje istog.

14. mi nismo izborili pravo da biramo

Свака ти је ка' Његошева.

Идемо на Игокеу, јер, чак и да Раднички изгуби, имају бољи међусобни скор, и биће трећи. А такође мислим да ће против Солнока да буде тврдо.

15. I ja nešto tripujem protiv Solnoka da će biti srčka-tekma. Na koga god, moramo da pobedimo, jer k'o što rekoh, ne zanima me taj ULEB kup. Možemo da ga igramo da se zezamo malo, ali nije mi to neka Evropa. To je ciganska Evropa.

16. А реално, највећа трегедија, бар по мене, не би била да оде Звезда у Евролигу, него да оде Крагујевац.

Не капирам која фора с тим Крагујевцом, зар њих нису стрељали... нек склапају аутомобиле, какав црни спорт.

17. Идемо на Игокеу, јер, чак и да Раднички изгуби, имају бољи међусобни скор, и биће трећи.

Од нас немају бољи скор, јер су нас добили на једну лопту. Тако да ако изгубе и ми добијемо, биће четврти. Што се тиче Солнока, то би требало да буде круна ове килаве сезоне. Све смо дали од себе да будемо пети и само нам је још тај један корак остао.

18. Igokea zasluzeno osvojila titulu ligaskog dijela prvenstva.
    A na nama je sve da se plasiramo na F4.