KK Partizan

1. MZT plaća da igra u toj ligi što bi ih oni tužili i napuštali onda, Crnogorci bi pre pojeli govno nego da nama drže stranu a mi smo inače vrlo složan narod tako da bi sve to otišlo u tri pizde materine čak i kad bi pokušali da sprovedemo.

2. MZT plaća da igra u toj ligi što bi ih oni tužili i napuštali onda,

Pa bas zato sto placaju imaju pravo da ih tuze zbog neregularnosti. A ovo za napustanje sam mislio na srpske timove. Ipak su sva tri u vrhu, dokazali kvalitet, bla bla, pa kao da pucaju na kartu da su Lisica, Lasica i Bumbar pokvareni prevaranti, i da mi to hocemo da iskuliramo, pa nam mozda i ponude jedno mesto za B licencu, i jedno za kvalifikacije :D

3. Ma kontam ja šta si ti zamislio, i lepo je to samo pre bi se poklali svi međusobno nego što bi se složili na kraju :D

4. Veruj mi da bi i Partizan i Zvezda i FMP vrlo rado zakopali ratne sekire samo da uzmu sto bolje uslove za Evroligu. Jednostavno je, svima odgovara. Sto vise mesta , veca sansa da ce uleteti, vise ce para dobijati a na kraju se sve svodi na to ;)

5. Au kako ce da ih kara Dodik.....

6. Sad je fora što ako Fmp i Partizan ne odu u finale F4, EL odlučuje ko će u takmičenje, odnosno može i Turcima ili Rusima da da mesto ABA lige.

7. Да се пребацимо са оне теме. Одакле то да је Партизан био први на листи за А лиценцу? Колико се ја сећам, та лиценца се додељује једном клубу једном у три године. Последњи пут је то било прошле године кад смо лошим резултатима испустили прво место на листи. Пре тога је било пре фајнал-фор сезоне кад опет нисмо били први на листи. Јесте да је лиценцу добила екипа испод нас на листи, али је опет све било по правилима. Што је и у овом случају са Игокеом. Тако да је ЕЛ подједнако крива за оба ова случаја.

8. Jednom smo bili ispred Unikahe a jednom ispred Prokoma koliko se ja sećam. Po rezultatima smo uvek bili daleko najbolji al zbog TV prava smo bili slabi pa nismo mogli da se odlepimo. A treći put smo dobili trogodišnji ugovor na osnovu rezultata u ABA al i to nam je uzeto mada smo opet igrali EL. Dodeljuje se kako nekom timu istekne A licenca koliko ja znam a ne dobijaju je svi iste godine tako da ne mora da bude dodeljivanje na svake tri. Detalje ne znam a i mrzi me da guglam sad. To je nešto iz mog sećanja.

9. Па пази, ми јесмо били испред Прокома, али нисмо сигурно били први на листи. Испред нас је била нека руска екипа, Уникс, ваљда и још једни Шпанци који су нас престигли. Пошто ЕЛ због неког другог правила није дала њима то место, дали су Прокому који је то платио. Као што ће евентуално Игокеино место можда да дају некоме ко ће да плати.

Могуће је да си у праву да лиценца може да се добије и чешће од три године, али мислим да до сад у пракси није било тако. Нисам сигуран из ког разлога, али у последњих пет-шест година није више од два клуба губило А лиценцу, ако се не варам.

10. Truce, a po kojim pravilima je onda Cibona imala A licencu tamo oko 2009 ako se dobro secam? Da nisu mozda dominirali u Hrvatskoj i na Jadranu? Da nisu mozda uradili nesto u EL?

11. Ваљда су имали такав уговор са хрватском лигом. Нешто као што је било са нашом, само што је код нас излобирано да се поништи договор. Тако сам ја разумео.

12. PA teško se gubi licenca, dok imaš da platiš imaš i licencu. Nakaradan sistem jbg. A i retko koji klub kad dobije A licencu podbaci toliko u rezultatima da je izgubi. To će biti Prokom sigurno, pošto su očajni.
    Nego jebeš licence aj da mi dobijemo Solnok pa onda i polufinale nekako pa da idemo u tu EL.

13. Pa to si lepo rekao , izlobirano :) Kad smo mi skupljali one bodove, rekli su ceka nas A licenca ako skupimo bodove. Mi osvojimo sve sto igramo, oni kazu, od gleda se zbirno sa sledecom godinom, mi opet skupimo najvise, oni opet pomere. I onda kad je doslo na gotovs, ubace u celu pricu Uniks i Unikahu. Naravno,posto je bila mala verovatnoca da timovi sa A licencama iz tih zemalja (Barca, Real , CSKA) ne osvoje titulu, onda je opet otisla licenca spancima..

14. Узгред, прочитао сам правила из ЕЛ сад. ТК је у праву да не постоји период на који се одузима и даје лиценца, већ ЕЛ одлучује о томе. Постоје различити параметри због којих се губи лиценца, а један од тих је последње место на листи клубова са А лиценцом у последње три године. Наравно, последње место не значи да ће клуб изгубити лиценцу, већ значи да може да изгуби.

15. To je onaj fazon - more bit', al ne mora da znaci :)
    jebo ta pravila kad se prakticno svodi na odluku par ljudi ko ce da izgubi a ko da dobije..

16. Јел има пренос овог Солнока ил ће Тијанић да преноси Меморијални шаховски турнир ''Коча Јабланов'' у Каћу.

17. i ja sam hteo isto da pitam...el prenosi partizan il derbi zacelja OKK beograd - tamis...

18. Kurac prenosi Tijanić. Ima na Arena 2.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.