KK Partizan

1. Jebem mu mater....

2. КАД ВЕЋ НИСМО МОГЛИ ХРВАТОА ЈЕБАЋЕМО АБАЛИГОА!

3. ЈЕБЕМО ХРВАТОА ШТО ОСНИВАО АБАЛИГОА ПАЕ СРПСКО ФАНАФОР!

4. još samo da bude neki link na netu da se može gledati i do jaja...

5. Је л' не преноси нико осим Арене?

6. Sve zasad ide po planu Partizan +9 a radnički +10

7. Gagić prvi kradljivac Partizana :)

8. Што је кул. Пре ћемо њих победити него ЦЗ.

9. Dobra utakmica, samo onaj pad je bio malo problematičan, Gordić je dobro vukao, Gagić odličan u prvom poluvremenu, Bertans standardan, Bogdanović veoma dobar... Mislim da nam je bolje što smo sa Igokeom nego sa Fmp-om, nekako nam više leže oni iako su nas pokidali u Laktašima, opet tako smo mi njih u Pioniru...

10. Ja gledao poslednjih 36 minuta , lolo..
    I od kako sam se ukljucio u prenos, nisam video Westermana u igri.. Kaze komentator da je igrao u prvih par minuta , pa me interesuje da li se povredio, ili opet Dule trenira strogocu?

Al koliko su se musavi uplasili, brze bolje pukose kad su im rekli da smo dobili, a posle zvone kako su dominantni, i tako te fore..
    Licno sam navijao da idemo na FMP, al nista manje nezgodna nije ni Igokea..
    Zajebano je igrati prodiv domacina,pa makar on bio i Szolnok,a ne tim koji je utabao sve od reda..

11. JEBALI SMO SOLNOKA OPAAAAAAA!!!
    EVROLIGO STIŽEMO OPAAAAA!!!

12. Westerman ipak "samo" bolestan, tako da nema nikakvih nesuglasica :)
    Gordic solidno odigrao. Imao i asistencije i poene.
    Gagic izgleda pun samopouzdanja, odlicno sekao loptu 3x..
    Gordon zivotinja 9 skokova , 3 dandare :D
    Lucic solidan, Bertansu treba dati jedno 15 suteva za 3 po tekmi, cak i kad masi, dobar je.

Dobra stvar je sto imamo na pocetku super lige jake tekme sa Vizurom, FMPom , taman da nastavimo sa podizanjem forme :)

13. Logičan izbor da se da prednost Žofriju za domaću ligu, al jebi ga, faliće nam mnogo na F4 ABA.

14. Прије 2 мјесеца Даниловић је о овоме причао код Тегелтије.

15. Која комедија. Пред најважнију утакмицу у сезони смо отерали најбољег играча. Је л' то значи да је све сређено са Милетом за полуфинале?

16. Ne mora da znači da se samo Partizan pitao. Ima ona klauzula da igrač može da traži raskid ugovora ako mu se duguju tri plate, možda je Gordon to potegao, šta ga znaš.

Inače, možda nam dolazi Nemanja Radović iz Vršca.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.