KK Partizan

1. Тајфајзен.... Увек ће бити стрима.... Ал' зар није РТС откупио као нека права за наше тимове само?

2. Ček malo.
    Znači ako smo mi izgubili od Barse samo tri
    razlike, a oni su bolji od nas i dobili nas u finalu
    kupa. Njih je dobila Galata, znači Galata bi dobila
    Barsu, ali bi je i oni dobili. Himki bi dobio
    Lietvus. Sasari bi dobio nas pet razlike.
    Konstantin bi sigurno izgubio od Bamberga. Oni
    su dobili Ulm, što znači da bi Ulm tuk'o Barsu. A
    njih je pobedio Metalac iz čega proizilazi da bi
    oni ušli u TOP 16 gde bi bili sa Metalcem koji bi
    igrao fajnal for na kraju sa Sasarijem, Galatom i
    Mega Vizurom.

Ово да се копира на сваку страну оне теме о дербију. Јебешга, нисам неки партизановац, али зна се ко је велик клуб а ко је курчина. И ако је неутралац то рекао...

3. Ne znam šta je pametno raditi uopšte, ali ovo je stvarno sprdačina od strane EL. Jeb'o ih Sasari.

4. АБА лига? Адријатик. С Мађаром и Македонцем, повремено неки Јевреј. Све је Јадран. И Чеченија је Јадран. Ставиш унутра 5 Хрватских тимова, са кошаркашким величинама у облику Жижића, моооожда неки буде 5. на табели. Ставиш на чело лиге Хрвата и Словенца, по систему СФРЈ, Србија ће да обезбеди сировину, ми производ.

Туркиш ерлајнс Евролига. Туркиш- Евро. Ок, имају они тај неки Европски део око Једренеа. Стави 5 тимова турских тамо... шта, Генчлербирлиги има КК? Стављај. Литванија, 2 клуба, ок... ионако смо се ужелели да Лијетувос губи 50 разлике од просечног Талијана, који има исто цирка 23 тима, састављених махом од Субсахараца и локалних талената. И како да заборавим... Рус. Уложи годишњи доходак Костарике у Химки, вај да фак нот.

Јебеш ми све, пљујемо НБА, али код њих се бар зна. Па лепше ми је да гледам Визуру против Војводине и гледам бравуре Мицова него онај циркус звани Туркиш ерлајнс Евролига... Летите.

5. Znaš Zapata, i meni već ta liga počinje da ide na kurac. Neka naprave tu ligu sa tim klubovima koje hoće po uzoru na NBA i nek nas izostave, a mi lepo ovde da igramo sami sa sobom, jer ako Partizan nije zaslužio da igra tu jebenu ligu pre nekih Litvanaca, Poljaka i nekih govana, onda stvarno ne treba ni da je igramo.

6. Opustite se ljudi nek drugi brinu.

7. Dok se odigra to finale oni će odlučiti da niko iz ABA lige uopšte nije ni planiran za EL....

8. gledam na netu da li ima negde da se kupi strim ko za ligu šampiona muka me uvati kad pomislim na jebeno seckanje i drkanje oko strima

9. Не знам шта се чудите за ова правила ЕЛ. Довољно је само онако дијагонално проћи кроз правила за Б лиценце и видети да ниједна Б лиценца није 100% гарантована, већ да и за то постоји листа. Зашто би се иначе рангирале лиге по јачини? Мислим да сам чак и качио на тему ту листу лига које добијају Б лиценце и та листа није коначна (тј. списак учесника ЕЛ са листе) док се не заврши сезона.

10. dusan1001
    gledam na netu da li ima negde da se kupi strim ko za ligu šampiona muka me uvati kad pomislim na jebeno seckanje i drkanje oko strima

Imaš ovde uvek prenose Partizana al ne znam koja je cena, kontam da nije više od 100, 150 kinti.
    http://www.kkpartizan.rs/online/online.php

11. MA JEBAĆEMO ABALIGOA JEL SHVATATE VI TO?

12. Ma nama je svejedno kad opet uzimamo tu ligu.

JEBI LAKTAŠOE!!!

13. Kontao sam otici al' 80 Marki (40 evra) karta kod tapkarosa....mnogo brate....

14. http://youtu.be/7IA-a2PsrAo

Pokušavati ovo da objasniš nekome ko nije navijač Partizana je nemoguće. Ovu sezonu na klipu. Doživeti ovako nešto. Ta atmosfera, ti ljudi u Partizanu u tom trenutku. Igrači, trener, uprava, navijači sve. Te utakmice, uspesi, pobede u toj sezoni, porazi, kakva košarka se igrala, kakva struja je prolazila kroz nas na utakmicama. Sve to. Nemoguće. Nikada se nisam osećao kao te godine. Sve to. Neopisivo.
    Sada samo što mi suze nisu krenule. Kad se setim i pre svake tekme i posle. Ne znam da li ću to opet za života doživeti. Voleo bih, mada mislim da će to biti jako teško, ali ljudi, Grobari, da vam kažem nešto. Mi smo imali sreće sve ovo da doživimo.
    Do kraja života neću zaboraviti ovu sezonu, kakve god bile u budućnosti.

15. Jebote, naježio sam se.

16. idte u kurac umal nisam zaplako.

17. Surovo reci. Zato su oni meni bili smešnjikavi na onoj temi tamo, bez uvrede. I kada ono pričaju o nekom Savanoviću ili tamo nekom, nemam pojma Nelsonu lololo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.