KK Partizan

1. Radnički opet puko

2. U ovom zavrsnom delu od nasih timova jedino je Partizan podigao formu, bice jebena Igokea, mada nije nemoguce....kako je Gordon otisao reket je procvetao...

3. Ne znam šta im je svima.

4. Hteo bih da porucim ovim drugim srpskim abaligasima:

IGRAJTE KOSARKU NEMOJTE SE BRUKATI!

Koji vam je bre kurac , pucate od kojekakvih Metalaca, Sloboda , Vojvodina..
    Jel tako planirate da igrate sa Uniksima, Barsom, Valensijom, Broseom, Makabijem, Unikahom itd?

Dzoni, sve pobede su mogle da budu 30+ (osim one sa FMP), nego su i Dule i Gasa razigravali tim. Musli, Cakar i Djekna su imali solidne minutaze u ovih nekoliko tekmi.
    Od pocetka se znalo sta radimo, i kako radimo. To nas odlikuje ovih 11 godina, a nadam se da ce se praksa nastaviti i onda kad ne bude trofeja. Mnogo mi je draze kad vidim da u nasem Partizanu nastaju igraci poput Milutinova, Bogdanovica, Gagica , nego da kupimo gotove igrace koji su tu 1 sezonu i nikad vise.
    Tekma sa Igokeom jeste tekma sezone,al ne bih menjao nista za pobedu tu. Ne zato sto nije vredna,nego zato sto mozemo da uzmemo sve.
    Trenutno smo od svih ucesnika f4 u najboljoj formi, i sto je jos vaznije imamo mnogo vise samopouzdanja kog nam je manjkalo sredinom i u drugom delu sezone.
    Iako to protivnici nece priznati nikad, itekako im je zent da igraju sa ovakvim Partizanom, sto ce nama, nadam se, samo olaksati posao u nastavku!

5. Snimci svih utakmica KLS, ako neko hoće da pogleda neku koju je propustio.
    http://www.kls-video.com/

6. Ja mlatoni sve tekme tu i gledam. Smor je sto nema rezultata i komentatora,al nema ni reklama :)

7. Sad odgledah ovo o Vestermanu, kul je.

8. Do jaja što imaju snimci svih tekmi.

9. Ja sam se najezio na onaj deo o Bertansu,kad sutira trojke.. Jebo mater ako im je ono svakodnevnica, nije ni cudo sto smo nakve igracine izbacili..

10. Al ih je izuo njuz iz đonova krvtijebem lololo

11. nije mi jasno sta stavljate te limunada vesti...pa to kazu svakom strancu da prica, isto tako gordon veoma voleo partizan, ali ispade djokonda na kraju...

12. Воле они сви Партизан, због пара.

13. Jedino Veseli brat za koga mozemo biti sigurni da nas je voleo...posto vidim preko medija da na Tviteru isprati bas svaku tekmu Partizana, a cak i mladja sestra njegova ili od njegove zene fura dukseve Partizana

14. Jel će prenositi neko f4 a da nije jebena arena

15. tema da promeni ime u ŠKK Partizan hehe

16. http://www.abaliga.com/a6205/F4_2013/Final_4_Informations/TV_Coverage.html
    U kurac jedino hrt imam a ide mi na živce njihov komentator.Jebem ti arenu da niko osim njih neće prenositi

17. OPusteno bre, bice strimova..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.