KK Partizan

1. Ne moze bog tu nista, njegovo je samo da postavi taktiku i malo vrsi pritisak na sudije

Ххахахаххаа

2. Кад је текма?

3. U osam i deset počinje prenos na SKu a tekma od 15 do 9.

4. УЗМИ ДУЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФК ПАРТИЗАН, ФК ПАРТИЗАААН !

5. Jes pa da propadne KK, neka fala.

6. Криво ми је што нећу моћи да дођем на утакмицу, али Партизан има неограничену онлајн подршку. ЈЕБАЋЕМО БЕШИКТАША!

7. Па Милосављевич заправо и није толика рупа ко што се представљао. ДРАГАНЕ ОБМАНИТЕЉУ

8. Да, овај Гордић је после Томаса ко воде после три дана у пустињи. Солидан плеј, труди се баш.

9. Bogami milisav odigrao sjajnu tekmu, demantovao me za ono pisanije od pre neki dan.

10. Добар је Гордић, игр'о је он к'о клинац у Леотару.

11. И, да...

УЗМИ ДУЛЕ ЕВРОТИТУЛУ!!!

12. Aj sad ne serite o Gordicu,decko odigrao 3 minuta ukupno :D
    Okej,razumem da je Tomas bio ocaj,al ne velicajte ovog na osnovu dva skoka i jedne izgubljene lopte :D

Ja sam samo primetio da bocni pas baca sa 2 umesto sa 1 rukom,sto znacajno skracuje ugao,al jebem li ga, imali smo i vece cudake lolo

13. Dragan The Glove Milosavljević.

14. Ja sam zadovoljan kompletnom igrom, čitavim timom, em ne mogu nekog da izdvojim em ne mogu nekoga da naružim.
    Dobro od početka do kraja.

15. Dobro od početka do kraja baš i nije, da je crnja Kristofer ubacio trojku iz ćoška za izjednačenje, bilo bi jebano. Ali onda sam otišao na sajt Evrolige da vidim još jednom godišta naših igrača, knap sam stariji od najstarijeg, a sve što radim je da serem ovde dok oni igraju. Tako da, odlično je.

16. upravo došao iz pionira, JEBALI SMO TURKE!

17. Da li mi se čini, ili ove sezone navijate kao sisice?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.