KK Partizan

1. ЈЕБАТ ЋЕМО БАМБЕРГЕ, ЈЕБЕТ ЋЕМО БАМБЕРГЕ!

2. Malopre sam otisao do trafike da kupim jednu kesicu slicica. rekao da sam da ce igrac kog budem dobio u kesici resiti danasnju utakmicu. I dobio sam Milosava.
    Znaci Milosav ce da strpa nahbara u dzep,pa da im zabiberi jedno 3,4 trojke i jebacemo im navijace svabske u sred bamberga!

3. Одбрана нам је курац, напад нам је курчина! Резиме полувремена.

4. Lose, mnogo lose. A ni kod Turaka ne cvetaju ruze. Nadam se da ce 2. poluvreme da bude mnogo bolje. Mora!

5. МРЗИМ СЕБЕ, ВОЛИМ ПАРТИЗАН!

6. Нахбар 4 панала. Сад их трпај!

7. sad il nikad u turskoj je minus 2, TRPAJ TRPAJ!

8. Ne mogu da verujem koliko navijam za turke...

9. Побједиће Бешикташ.
    Мене брину наши.

10. Имам неки осјећај да ће све бити у реду. Не знам зашто.

11. Води Бешикташ, а и ми смо пришли на 4 разлике.
    ЈА ВЕРУЈЕМ!

12. IMA VREMENA! AJDE JEBI NEMCE U BULJU!!!

AJMO TURCI!!! BRAĆO!!!

13. БЕШИКТАШЕ ПИЧКО!

14. Gazimudo

Malopre sam otisao do trafike da kupim jednu kesicu slicica. rekao da sam da ce igrac kog budem dobio u kesici resiti danasnju utakmicu. I dobio sam Milosava.
    Znaci Milosav ce da strpa nahbara u dzep,pa da im zabiberi jedno 3,4 trojke i jebacemo im navijace svabske u sred bamberga!

Kakve slicice, koji album?

15. hahahahah Dzankee, koji si ti car, ja ne verujem :D

16. Нисмо ми за топ 16. Ћао-зрао!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.