Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tragikomično je to što mi jebenim Madžarima ne možemo da ubacimo 70+ poena. Aj i to, al ja se ne sećam kome smo poslednji put ubacili 20+ poena za četvrtinu.
Е и да је бар рекао играчима да шутирају тројку, него их мизерни мозак шаље у рекет па можда извучемо и продужетке ако неким чудом извучемо два поена.
А и у тим продужетцима се увијек добро покажемо, оно..
Е, и ове Мађарштине имају само двије побједе, ово им је трећа..
Bilo je 80:80 sa bambergom u regularnom delu, ako se dobro secam. Morali ste jednom nabosti 20+
Dobro, jesmo njima u trećoj ubacili 27, dali smo i u Moskvi u prvoj 22, onda Lijetuvosu 21 i 22... Nije to poenta, poenta je da nam je napad konstantno u kurcu, da retko prebacimo 80 poena na utakmici i da Mađarima (?!) ne možemo da damo više od 20 poena po četvrtini.
a jbg nije malo 80 poena u evropskoj kosarci, pa da se svaki dan prebacuje
a za madjare si u pravu, stvarno ste kiksnuli, al' jbg
vidim ja da ce igokea da osvoji ove sezone
Много ће нас психички коштати онакав пораз од Бамберга :С!
http://www.telegraf.rs/sport/458296-kosarkaska-oluja-gotovina-dolazi-na-utakmicu-partizana-u-zadru
U što bih voleo da ih jebemo onako žestoko...
Zadar u naletu, mi trenutno u haosu, bez duleta da ih motivise, plus vruc teren na kome bas retko pobedjujemo, plus ovaj pajvan na tribnima, plus domacinsko sudjenje.. ne pise se nama dobro u sredu..
Odsustvo Duleta može da motiviše ekipu isto onoliko koliko može da škodi, a u tri utakmice kada nas je vodio pomoćni trener skor nam je 2-1, ja se nadam da će nakon ove dve biti 3-2.
Ako puknemo obe tekme ove nedelje (odnosno sve tri ako racunamo i solnok), strepecemo mi za final 4!
Pravo da ti kazem, napad nam je ove sezone los ,al smo nekako to nadoknadjivali dobrom odbranom.. Ja se sad plasim jer nam je i odbrana postala uzasna! pa mi nismo uspeli madjarima koji igraju klasicnu solo igru da blokiramo napade,nego su nas rasturili..
Definitivno ne moze da se igra sa 10 igraca. Dule se inati sa Andjusicem i Djekicem ,dok je pobedjivao pa i ajde,al mislim da nam se upalila crvena lampica ..
Nisam neki fan Anđuše, ali bi mogao da ima neku mintažu, a po mom mišljenju, najslabije partije pruža Gagić, pa za njim Musli. Slabi su nam centri, ne računam Milutinova, on je odličan za svoje godine i biće odličan igrač ako ovako nastavi, ali ne mož on sa tako malo godina da nam bude prvi centar ekipe, nema kondiciju, snagu, iskustvo, ali stei će sve to igrom.
Ma nisam ni ja fan, al jebes ga, promenis nesto kad ne stima. Koliko sam video protiv solnoka opet nije igrao. Pritom partizan ove godine mnogo vise sutira nego prethodnih godina,upravo zbog toga sto su nam centri losi, a samim tim bi u napadu mogao i andjusa nesto da uradi. Nek ga stave da cuva nekog ko najlosije izvodi bacanja, pa makar napravio svaki put faul u odbrani. Al bar u napadu znamo da imamo jos jednu opciju.
Westerman je los suter realno, Milosav je dobar al se umara igrajuci junacku odbranu, Bertans solidan al ne moze sam, centri nam skoro nisu opcija.. Ostaju znaci Lucic, Milosav, Vesterman i ponekad Gordon (koji ubr igra sve bolje i korisnije), da strpaju protivnicima 80 poena i dobiju mec. Slozices se, tesko.
Sto ne proba sa hokejaskim izmenama, otkud znam..
Andjusa igra losu odbranu,al ne verujem da je gordon igrao bolju kad je dosao u partizan.. Dobro se secam prve tekme , protiv onih hrvata.. neki centar nam je dao 25 poena, od toga 80% kad ga je gordon cuvao. Al mu je davao sansu i savete pa se popravio. A andjusicu ne da da igra uopste..
Slažem se, ne može Anđuša na klupi da napreduje, mora da se istrpi ta njegova odbrana, e sad ja mislim da se njemu ne igra odbrana, rekao bih da kada bi on htro igrao bi solidnu odbranu, jer je to pre svega stvar volje i par tehnikalija koje se savladaju na dva treninga.
Sutra nas čeka pakao. Pošto tamo imamo samo jednu jedinu pobedu od kad se igra liga i to sa 1 razlike a imali smo paklen sastav te godine, ja sam otpisao taj meč odavno. Odnosno stavio kao siguran poraz. Solnok nismo smeli da izgubimo a izgubismo i trenera.
Pazi Gordon jeste ispadao u odbrani ali taj isti Gordon se toliko popravio da gotovo i ne greši više a još plus je naš najbolji igrač zadnjih nekoliko mečeva. A Anđušićev problem je što je dečko umislio da je zvezda i da on ne mora da igra odbranu. Dečko ne želi da se trudi tu je problem. Ni Tripković a pogotovo ne Rašić nisu igrali nikakvu odbranu ali su se trudili a ovaj ladi jaja.
Đekića molim vas ne pominjite dečko ne može da igra za Megu a ne za Partizan.
Čakarević i Anđušić su nam problemi i to veliki, zarađuju dobre pare a ne igraju. Ja da sam na mestu trenera umesto Čakarevića dao bi šansu Čehovskom pa kad bi ovaj izblejao par tekmi na tribini da vidim da li ne bi pristao na prekid saradnje. Jebo ga onaj ko ga doveo.
Klinci su još mislima u Bambergu i dok to ne zaborave nema nama bolje igre.
Ма где смо тад имали екипу? Играо Милоје целу сезону по 40 минута сваку утакмицу и то нам је сезона са најгорим учинком у Евролиги икада.
Za ovaj tim sad i više nego paklen. Kamings, Miloje, Tripković, Perović, Peković, Novica...
Da sad imamo jednog Miloja gde bi nam kraj bio...
A gubili smo tamo čak i u godini F4 EL a svi znamo koliko smo tad bili jaki.
Не кажем сад да је ова екипа квалитетнија. Него се добро сећам те сезоне. Прво, Камингс је дошао тек пред крај лиге зато што су отерали Брауна и нисам сигуран ни да је играо против Задра. Али се сећам као да је било јуче да смо изгубили 30 разлике од Ортеза кући, а Величковић је играо по неколико минута да Милоје одмори. Перовић је био први центар и толико о тој екипи. Штавише, мислим и да смо најбоље игре пружили кад је отишао Браун и кад смо играли без плеја. У сваком случају, то је једна од најтежих сезона Партизана коју сам гледао и не може да се пореди са овом, пошто су нас тад накантали сви који су нас дохватили. Мислим да смо и у Турској пукли 40 разлике.
Осим тога, нисам хтео да оспорим да су наше утакмице у Задру унапред изгубљене. :)
Овог Дулета суспендовати на што дуже. Био је добар тренер, сад је умислио да је бог, а и ми смо заправо умислили да је он бог и зато сад пиша по нама и боли га курац. А сад моје изразито небитно и субјективно мишљење о играчима:
Вестерман - Таленат свакако, шут из дриблинга убада сваки пут, није уображен, добро сагледава терен. Некад је мало трапав додуше. Подршка.
Гордон - Изгара човек, свака му част. Одличан напад, одбрана се поправила. Подршка.
Милосављевић - још више се труди, одбрана супер, напад онако. Умори се јбг. Подршка.
Мусли - глуп ко курац, ал зна да убаци. Индиферентност.
Гагић - Интелигентан, ал не зна да убаци. Нови Коста Перовић. Индиферентност.
Милутинов - најбољи центар у овом тренутку. Подршка.
Гордић - просечан плеј, мало курчевит. Заборавићемо га чим оде. Индиферентност.
Бертанс - добар шутер, одбрана мало дува. Биће све бољи. Подршка.
Лучић - одличан, ал се усрао у задње време, све лошији. Нек га пусте мало да се смири.
Анђушић - па могао је макар мало да игра. Најбољи шутер у екипи. Одбрана очај. Подршка.
Ђекић - најлошији продукт Партизанове школе икада. Склонити.
Богдановић - био је добар, повреда га је сјебала. Треба га мало макнути са мечева, да тренира, а да не игра много.
Чакаревић - чист одбрамбени играч, у суштини није ни потребан.
@Truć
Ma sjebao sam ja sam sa sobom malo 2005/2006 i 2006/2007... Kamings je ja mislim bio najzaslužniji za tu pobedu u Zadru a možda i grešim...
U svakom slučaju ništa taj tim nije bio manje talentovan od ovog što se tiče centarskih pozicija a jedan Miloje bi nam sad legao ko budali šamar da se ne lažemo :)
Ђекић - најлошији продукт Партизанове школе икада. Склонити.
Gagić inteligentan? hahahhahahhahahah
Đekić nije produkt Partizanove škole(koju do F4 gotovo da nismo ni imali) nego produkt FMPa ali svakako jedna od najgorih procena ikada. Dečko nema veze sa vezom a imao je potencijal i sasvim solidnu prvu sezonu ali je mali pička, nema muda i završio je kako je završio.
Dule je popizdeo jer nisu prvo svirali očigledne korake Baderu u poslednjem napadu pa odma nakon tih koraka očigledan njihov faul posle kog su uspeli da umuvaju koš. Nije to nikakvo opravdanje i u svakom slučaju smo morali da dobijemo tamo ali to ne znači da sudije moraju da šilje kurac na nama. Mnogo se često ponavljaju greške na našu štetu kad se utakmica lomi.
Kakvo sramotno suđenje smo kao domađini MZTu imali ja razumem što je popizdeo. Ne sećam se da je u EL neko imao toliko dobro suđenje u zadnjih par sezona kao MZT na onoj tekmi.
Da nije trebao da štipka i pipka sudiju kako reče Lisac, nije trebao ali razumem zašto je popizdeo.
POnavljam opravdanja za poraz u Mađarskoj nema.
Bitno je dobiti Krku a onda ide pauza i dovoljno vremena da se pripremimo za nastavak sezone.