KK Partizan

1. Samo nek se vrati novica, lagano ce on odigrati bolje peticu nego ova dvojica mongoloida

2. Где Новица игра уопште?

3. Nigde! Oporavlja se od povrede, rekli su da bi u decembru mogao da se vrati na teren.

4. па знам, ал јел члан неког клуба?

5. Novica tek krajem ferbuara može polako da počne da se vraća na teren a daleko je on od nas. On je igrač na ceni a mi nemamo para.
    Slobodan je igrač.

6. Jeste novica na ceni,al sigurno da se klubovi nece otimati za njega nakon sto nije pipnuo loptu godinu dana..

7. Kamings je ja mislim bio najzaslužniji za tu pobedu u Zadru a možda i grešim...

Може бити да је играо. Сад више ни ја нисам сигуран. Та генерација са тадашње клупе је показала да је талентована већ за пар сезона и селекција младих играча тад је била сјајна. Ретко који промашај су тад имали.

8. Нашао сам утакмицу са Задром. Милоје дао три тројке! А имали смо само 10 изгубљених за 45 минута. о.О Реално, никад више нећемо победити у Задру.

9. Pa pazi zadnju godinu ugovora u Realu je imao 1,5 miliona platu :D e sad mi možemo da mu ponudimo najviše 250 k a svaki drugi klub može bez problema da mu ponudi minimum 500 k na godišnjem nivou. Drugo neće Dule da ga potpisuje ako ovaj ne bi ostao makar i sledeću celu sezonu jer kad on bude bio spreman ove sezone već će da se igra naša liga koja nema nikakav značaj. Da li je Novica spreman da igra celu sledeću sezonu je veliko pitanje.
    Pominje se Dašić ko pojačanje, jes da je bolji od Đekne al je teška promaja u glavi videćemo da li je istina ali ne znam kako Dule planira da mu smiri glavu.

10. Gagić inteligentan? hahahhahahhahahah

Стварно јесте, доста, види се да покушава да зајебе противника а не да га сјебе(а и како ће кад је слаб), ал је лош кошаракаш, јебига. Нема ни једну карактеристику за центра, осим висине.

11. Нашао сам утакмицу са Задром. Милоје дао три тројке! А имали смо само 10 изгубљених за 45 минута. о.О Реално, никад више нећемо победити у Задру.

Aj što samo 10 izgubljenih da budem iskren ne sećam se utakmice sa tako malo izgubljenih nego što je još i Kosta dao 22 poena, realno nikad više ne dobijamo tamo :D

12. Џорди, на основу чега процењујеш нечију интелигенцију? :)

Може Новица да игра фајнал-фор. Иначе, од фајнал-фора очекујем да ће да направи такав хаос да ће Евролига да нам укине и та два и по места што имамо сад. :)

13. Ко рече да је Гагић интелигентан? Не могу да нађем а хтио бих принтскрин урадити.
    Не можемо ми Новици ни 100к понудити а тек не 250к. То су тешке бројке.

14. Džordi brate Milutinov je inteligentan i slabiji je fizički od Gagića. Dečko je sve samo ne inteligentan, potezi mu čak odišu glupoćom. Čovek koji posle pola odigrane sezone ne može da shvati da ne sme da se kreće u bloku i da ne sme otvorenom šakom da čuva protivničkog centra teško da može da se nazove inteligentnim. Dečko se trudi ali je za njega Musli Albert Ajnštajn u košarkaškom svetu da se tako duhovito izrazim :D

15. Новица је Мишков играч. Ако будемо играли на добре карте (читај: његове играче) можда га добијемо у неком аранжману на позајмицу за мање паре.

16. Drugo neće Dule da ga potpisuje ako ovaj ne bi ostao makar i sledeću celu sezonu jer kad on bude bio spreman ove sezone već će da se igra naša liga koja nema nikakav značaj.

Ne bih se slozio. Da imaju kintu, potpisali bi ga i na mesec dana, ionako djekna ne igra ni minut ,tako da problem u rosteru ne postoji..
    al kako bi to prstalo sa trojkama.. Vec vidim postavu Westerman, Milosav, Bertans, Novica i Gordon.. Da jebe rak raka ako ne bi imali po 50 skokova na tekmi

17. Ma problem je valjda što je upravo MIško protiv toga da se Novica vrati, odnosno da je on izjavio da ot toga nema ništa. Mada videćemo, klub je u dobrim odnosima sa njim.

18. Ljudi neko od vas je u prethodnim postovima spomenuo Anđušića i Čakarevića u smislu toga kako valjda imaju velika primanja. Pa gde je onda logika da ih zakucaš na klupu, umesto da iskoristiš sve što mogu ako ih već plaćaš. Pa jebem mu mater Anđušić ima pored Bertransa najmekšu ruku u Partizanu ili je možda čak i najbolji šuter ove ekipe (subjektivno mišljenje), a Dule ga je zakucao za klupu.
    Priča oko Anđušićeve navodne loše odbrane ne stoji. Radio sam kao košarkaški novinar i pratio tog dečka još dok je bio u Vojvodini (tadašnja Prva B liga), igrao je sasvim dobru odbranu, ne na nivou Milosavljevića, ali sasvim dobro. Da naglasim, to je takođe seniorska košarka. Prema tome ne mislim da je odbrana problem. Uostalom Anđušić je zaslužio i Dudin poziv, a ne valja Dušku. Tu nešto debelo smrdi. Čakarević je poziv za reprezentaciju dobio još kao član Radničkog, ako se ne varam, a sad ni on ne valja Dušku. Doduše Muta je njega prevashodno koristio za odbranu jer realno nema on baš veliki napadački potencijal. Stvari oko njih dvojice nisu baš najčistije i nisam siguran da sve to ima veze samo sa platama.
    Sa druge strane primeđujem da Dule ima mnogo strpljenja za Vestermana, iako se Francuz i nije baš toliko pretrgao da opravda ugled najtalentovanijeg igrača Evrope. To je radio tek na ponekoj utakmici. Takvo je makar moje mišljenje.

19. Daj bre Gonzo zašto svi potenciraju valjao je Dudi a ne valja Duletu a jedva da je igrao i kod Vlade Jovanovića koji ga je lično doveo.
    On kod Dude nije video teren a podsetiću te da smo igrali smešne kvalifikacije u presmešnoj grupi a njemu je konkurencija za poziciju dva bila još smešnija.
    Tepić je do zadnje dve tekme imao očajan učinak u napadu uz standardno kvalitetnu odbranu a Rašić je za cele kvalifiacije dao 10 poena i odigrao standardno nikakvu odbranu mada mislim da je odigrao i ispod svog već očajnog nivoa. I on u toj konkurenciji nije imao nikakvu ulogu ali nikakvu. To pozvan je ne pije vodu jer je pozvan silom prilika a ne zato što zaslužuje. A to što je igrao dobru odbranu za Vojvodinu to ne znači ništa jer su ta dva nivoa košarke mnogo različita. I opet ponavljam nije problem što je loš u odbrani, loši su bili i Tripko i Rašić, nego što on neće da se trudi. Ladi jaja na treninzima, zajebava se dok igra...
    Dečko nije igrao ni kod Dude, ni kod Vlade, ne igra ni kod Duleta a što je to tako nek razmisli sam. A drugo ti sigurno znaš šta je +/- statistika pa pogledaj njegovu i to u partijama kad je odigrao odlične napadačke role.

Čakarević je imao odličnu sezonu u Radničkom, spakovao Veselog nama ubacio kamaru poena i tako se preporučio i došao kao veliko pojačanje. Nije se snašao odigrao je blago reći očajnu prošlu sezonu gde je igrao poprilično, nisam siguran ali na trojci je igrao i više nego Lučić, a opet je uspeo iz meča u meč da nazaduje i igra sve lošije. Ima problem u glavi i ne snalazi se pod pritiskom koji u Radničkom nije imao. I budi realan ti si novinar pa znaš da nije isto igrati u malom klubu bez ikakvih imperativa kao što je Radnički i u velikom klubu u kom se trofeji podrazumevaju i sa imperativom pobede u svakoj utakmici. Nije se snašao i to je to. Nije bio na Dudinom spisku ove sezone, nije pozvan ni naknadno posle povrede Lučića čak iako je Kešelj bio u očajnoj formi. Ja sam očekivao da će na leto da ode ali on dečko neće da se odrekne svog ugovora pa što se mene tiče blejao bi na tribini. U konkurenciji Lučića i Bertansa ne vidim kako bi on to mogao da igra. Nit je bolji odbrambeni igrač od Lučeta o napadu da ne govorimo niti može da odmeni Bertine minute jer ne može da se dobaci do koša sa trojke a ne da pogodi nekoliko vezano.

Malo realnije sagledajte stvari a ne pljujte odma po Duletu iako i tu postoji njegova krivica pogotovo u slučaju Anđušić. Anđušić neće biti ozbiljan igrač ako ne popravi pristup. Kod tri trenera je trenirao i dobijao šansu ali je nigde nije iskoristio ni kod Dude, ni kod Vlade pa ni sad kod Duleta. A onaj Dudin tim iz kvalifikacija je bio najslabiji naš tim od kad je Duda trener.
    Ja bi prvi voleo da onakav šuter igra ali mora da popravi pristup.

20. Malo realnije sagledajte stvari a ne pljujte odma po Duletu iako i tu postoji njegova krivica pogotovo u slučaju Anđušić. Anđušić neće biti ozbiljan igrač ako ne popravi pristup. Kod tri trenera je trenirao i dobijao šansu ali je nigde nije iskoristio ni kod Dude, ni kod Vlade pa ni sad kod Duleta. A onaj Dudin tim iz kvalifikacija je bio najslabiji naš tim od kad je Duda trener.
    Ja bi prvi voleo da onakav šuter igra ali mora da popravi pristup.

E jebi ga sad, ne znam gde si ti video da sam ja u prethodnom postu pljuvao Duleta. Meni samo nije jasno zašto ne iskoristi ono što može od ta dva igrača, igranje košarke sa rotacijom od samo osam igrača ne može da donese sjajne rezultate. Dobre da, ali ne i odlične, naročito ako se ispostavlja da i u tih osam igrača nemaš sve same vrhunske talente. Još naročito da nekoga plaćaš samo za sedenje na klupi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.