Prijava

Ја се унапред извињавам ако тема постоји, мада ипак сумњам.

Дакле, реч је о студентским домовима. Било би лепо да ово буде збирка различитих искустава, оцена домова, како објективних тако и субјективних. Овде могу да се буде успомене и жмарци, препричавају доживљаји и остало, а све у циљу да се некоме ко још није видео дома, цела та атмосфера донекле приближи.
Ево, ја бих питао има ли људи (а има сто посто) који су били у Студењаку и каква су њихова искуства о том фамозном дому?
Мој факс је на Бановом брду и размишљам да конкуришем на место у дому у Студењаку јер ми јебено за кинту ако бих да плаћам стан. А проблем је што је Студењак озбиљно далеко од Брда. И шта мислите, колико би нови мост скратио пут од Брда до Студењака?

Ај па да се надам да ће тема заживети бар упола колико је живо по домовима широм Београда.

Ја сам био на Карабурми, сад сам у Лоли до децембра. Боли ме кита, 200 метара сам од факса. После не знам где ћу, вратићу се у Карабурму или ћу у Студењак.

А домови диљем наше домовине се не рачунају? О њима не сме да се прича? РАСИЗАМ!

ја од четвртка крећем да студирам лоло (: не живим у дому, али морам да питам мени итекако битно питање:

студирам стоматологију (деканат нам је на истом месту где и медицини, а предавања су исто у том кругу, углавном је све на 200-300 метара од Храма... чисто ако неко не зна, мали је факс.) занима ме која ми је менза најближа? рече ми ћале да је раније била једна на ветеринарском, али да није сигуран да ли то и даље ради, тако да су ми најближе од факса четврти април и осим њега тек тамо три костура на обилићевом или чак лола, колико ја познајем београд. а то је предалеко... има ли ко од старијих студената неку мудру реч и предлог? :D

сад сам у Лоли

Šta si ti? Bog?

А домови диљем наше домовине се не рачунају? О њима не сме да се прича? РАСИЗАМ!

Може бре! Опраштај ако си увређен! :)

Саб Фокусе, што ти бре далеко Лола од Храма? Па идеш тамо само да једеш.
ЕДИТ:

сад сам у Лоли
Šta si ti? Bog?

+1

Šta si ti? Bog?

Што? Јебеш Лолу, нисам хтео тамо него ме мрзело да чекам па сам узео прво празно место.

Далеко је бре Храм од Лоле. Треба најмање 2 превоза променити, а и тамо је увек гужва у мензи.

Саб Фокусе, што ти бре далеко Лола од Храма? Па идеш тамо само да једеш.

па откуд ја знам, бруцош сам! :D не знам ни колико траје та пауза за време које могу да клопам, тражим да нађем нешто што ближе... а и нисам из београда, па ми превоз није најјача страна, знам највише 10-15 линија... бај д веј, причам о аутокомандиној страни храма а не лолиној, није то баш толико ни близу... :D

Аха, капирам, па јебем ли га, ја сам од мензи јео само у Лоли и на Кошутњаку, тако да, јебем ли га. :)

Pa nećeš sa Stomatologije ići u Lolu da jedeš. Ja sa veterine idem u 4. april, treba mi 30-45 minuta da odem, jedem i vratim se.

Pa nećeš sa Stomatologije ići u Lolu da jedeš. Ja sa veterine idem u 4. april, treba mi 30-45 minuta da odem, jedem i vratim se.

еее баш то сам и питао, хвала (: каква је менза тамо, не жалиш се? :D не знам ништа, питам информативно (:

Menza je, po meni, baš u Loli najgora. Jer dosta ljudi prođe, pa se fokusiraju na količinu umesto na kvalitet. April je odlična menza, najbolja je u Rifatu.

Jela sam u Patrisu, Karaburmi, Aprilu, 3 kostura, Loli, Đušinoj i meni to svugde manje-više isto, zavisi kad dođeš i na šta naletiš. Kažu da je u Rifatu najbolja menza, a tu nisam bila, jbg... Inače, menza je zakon, ko god može, neka ide, mnooogo se više isplati, a i hrana je sasvim pristojna...

Ja sam bio u Karaburmi do pre negde,sad sam u stanu kod Vuka,moracu da se naviknem na njihovu hranu koja nije bas preterano dobra...Rifat ruuulz,da...:)))

Људи, ако има некога ко се већ усељавао у домове као студент старијих година, може ли укратко да опише која је процедура након што сазнате да ли сте упали? Пре свега, где обитавају ти резултати? На сајту СЦ-а? И како се врши расподела? Нема ваљда неке војничке прозивке?

Znači, ne misliš na brucoše?

Da,upravo se dešava vojnička prozivka.Nisam brucoš,imam rodjaka koji je sad upisao faks,mislim da je raspodela u sledeći četvrtak,to ti je 29-ti,čini mi se.Dodješ tamo,oni krenu redom po rang listi,pridješ,pogledaš u kom domu ima još slobodnih mesta i kažeš tačno koji ćeš dom,sprat,sobu...
Edit:I da,rezultati su ti okačeni u holu studentskog doma Karaburma,ja sam ih tu pročitao,nisam siguran da li ih ima na netu...

Ima i na netu... A kad konkurišeš u 2., 3. i 4. godini, raspodela se vrši na tvom fakultetu i u okviru istog...

Znam kako je bilo kada sam ja konkurisao za prvu,za posle ne znam,jbg,nisam neki student...:D