Студентски домови

1. Ima i na netu... A kad konkurišeš u 2., 3. i 4. godini, raspodela se vrši na tvom fakultetu i u okviru istog...

Дакле, на факултету, при објави резултата се одлучујеш за собу и остале детаље?
    А знаш шта ме још интересује, да ли када конкуришеш на старијим годинама одређујеш за које конкретно домове би конкурисао или управо при тој објави резултата бираш дом?

2. Дакле, на факултету, при објави резултата се одлучујеш за собу и остале детаље?

Da, svi koji su dobili dom se okupe u jednoj prostoriji i tu se vrši raspodela, tako da na licu mesta biraš dom i sobu.
    Gledaj, svaki fakultet dobija određen broj mesta u domovima, to određuje Studentski centar. Naravno, on određuje i koji domovi dolaze u obzir, gleda se i blizina fakulteta, recimo, DIF dobija većinu mesta na Košutnjaku i sl. Pre raspodele fakultet istakne listu domova i soba koje dolaze u obzir, tako da ti nekoliko dana ranije možeš da vidiš šta ti je na raspolaganju. Nadam se da sam uspela da ti objasnim :)

3. Баш тако, и понеси неку штанглу или палицу за сваки случај.

4. Mlato, ne znam kako je kod momaka, ali kod devojaka ispadne uvek neka frka, samo što se ne potuku za mesto :))

5. ЉУДИ ПАЗТЕ АКЦИЈУ!

Ја сам баталио матиш и решио да постанем чоек! Уписујем неки други факс следеће године и решен сам чврсто да га завршим! У РОКУ! Е сад јебеш ти то, треба неко од вас домара да ми среди дом за следећу годину , тј неког лика који би ми продо место ово оно ДА НЕ БУДЕМ ВИШЕ КУЋИ! а и да јебем нешто у студењаку, ред би био! А? жемо?

6. Не знам, нисам још имао част да присуствујем, али чуо сам да избије Мортал Комбат. Морам мало у теретану до децембра. лоло

7. Значи, фешта уме да буде. :)
    Дакле, ако сам разумео:
    1. Ја дођем на ред.
    2. Имам у понуди, лупам, Кошутњак (пошто сам на Шумарском па је близу), трокреветна и рецимо Студењак двокреветна. И сад ту пише, имаш трокреветну, опет лупам, Б25, Б59, Б 91 и ја грунем једну, онако рандом. А тако исто и за Дом Студени.
    3. Кажем, 'оћу Дом Студени, соба та и та.
    4. Онај каже може и пошаље ме у пичку материну негде да вадим картицу или шта већ иде?

ЕДИТ: Фејзбуче, добро размисли око тога, мислим да иде забрана за конкурисање ако те нахватају. Провери то.

8. Тако некако. Само додај томе још 100 дивљака око тебе.

9. To ti je odlična ideja, Mlato, za svaki slučaj :)

Fejze, podržavam tu tvoju akciju, ali ima tu više faktora koje treba ispuniti... Tvoja opština spada pod grad Beograd ili ne?

10. Ма кака моја општина купујем место на црно бре. Јебеш општине пичке материне, испод жита све ИЛЕГАЛА БРЕ тотална. Криминал , ако ме разумеш

лололол

11. Фејз, нађи неког с мате ко има добар просек а не живи у дому, нека конкурише па узми место од њега. Тако многи раде. Ми још нисмо упали у ту мафију. лоло

12. Ovo što Mlata kaže. A i ti našao legalce da pitaš za te ilegalne radnje... :)

13. Ау каки сте фини јебо вас лебац :)

14. Imaš oglase svuda po etfu/građevini/arhitekturi za mesta na crno. Probaj nekog etfovca da nađeš, čuh da se prodaje obilato. Ono znaju da će do 40. da žive s kevom i ćaletom :P

(:čeka da dođe reme da je ubije:)

Moj dom je studentski i jako lepo sam ga sredila :)))

15. Чекај, могуће је да конкуришеш за дом у свом граду? :))

16. Није могуће, Пеки, ал је могуће да се смуља нешто лолол УВЕК ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ СМУЉА!

17. Чрчо, ш'а си рекла за ЕТФ-овце?!

18. Могуће је, само се пријавиш да живиш код неке родбине у Чачку, Краљеву итд.

19. Ахахахах. Има следеће године да конкуришем за дом у Нишу, иако би ми факс био дупло удаљенији него што ми је удаљен од стана. Да сам знао и ове би конкурисао.

20. Imaš oglase svuda po etfu/građevini/arhitekturi za mesta na crno. Probaj nekog etfovca da nađeš, čuh da se prodaje obilato. Ono znaju da će do 40. da žive s kevom i ćaletom :P

(:čeka da dođe reme da je ubije:)

Је л' ме то неко споменуо? :)

ЉУДИ ПАЗТЕ АКЦИЈУ!

Ја сам баталио матиш и решио да постанем чоек! Уписујем неки други факс следеће године и решен сам чврсто да га завршим! У РОКУ! Е сад јебеш ти то, треба неко од вас домара да ми среди дом за следећу годину , тј неког лика који би ми продо место ово оно ДА НЕ БУДЕМ ВИШЕ КУЋИ! а и да јебем нешто у студењаку, ред би био! А? жемо?

Е а пази овако, ако се до следеће године не увалим код неке архитектонке на гајбу, ја планирам дузмем стан неки, чисто из спрдње. А за дом могу да се распитам по ЕТФ-у, истина је да имаш гомилу тих места на црно.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.