Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. Џими, пичко једна, не смијеш каизену да пр'неш :Д :р

А добро, логично је, мајку му, оће и он да се шупне јавности са мало као културе, да прикрије какви смо у ствари....
    Претпостављам да неће РУЖНЕ РИЈЕЧИ на насловну, мада је то глупо до бола, али добро... Ако неђе треба да је слобода говора и ако неђе треба да може да се напише пичка, курац, говно, то је ође, али добро, његов сајт, његова правила...

Ја бих ставио то на насловну, то је бре забава, исто као што би била да ставиш онај твој Лес пол са Павлем на насловну, па коментари су суво злато....

2. Ја бих ставио то на насловну, то је бре забава, исто као што би била да ставиш онај твој Лес пол са Павлем на насловну, па коментари су суво злато....

Еееее...

3. a Djimi, kad vec pricamo o pretvaranju sajta u govno, jel znas nesto o tim promjenama koje planira Kaizen oko nove godine? oce li to da poboljsa sajt il da ga sjebe jos vise?

4. Не знам ништа о томе, слабо свраћам на модфорум.

5. Ал' могу да се распитам.

6. Ја имам страшан осјећај да ће то да буде прекул прва два дана, а да ће онда да буде говно...
    Интерфејс се мијења ваљда, бар ми је тако одговорио онда на теми на ктитор подфоруму, е сад на шта ће то да личи, ко зна

7. Па добро, није да нема троловања и псовки по насловној, видим сад овог Младеновића, изложили се људи опасно. Што не уведете бан ИП адресе, овако бановани лик само направи нов рачун?

8. jel moguce da je ta druga ziva i dalje? jebemtizivot

9. Имадем ја једну моју, али није баш у стилу мржњења модератора/ктитора/администратора/креатора(ололол), него је нека пародија, па не знам да ли да је качим овде. :/

10. Kači serb nemož da škodi :)

11. Како нам дечко објасни слово по слово. :)
    imghttp://www.dodaj.rs/f/2F/yR/4bGYua7C/moderatori.png/img

12. Neke definicije imaju više pluseva nego minusa. Zanimljivo!

13. Šta je zanimljivo? Što ima plačipički?

14. Modžeratori? Džiguljigave?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.