Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. Џими, пичко једна, не смијеш каизену да пр'неш :Д :р

А добро, логично је, мајку му, оће и он да се шупне јавности са мало као културе, да прикрије какви смо у ствари....
    Претпостављам да неће РУЖНЕ РИЈЕЧИ на насловну, мада је то глупо до бола, али добро... Ако неђе треба да је слобода говора и ако неђе треба да може да се напише пичка, курац, говно, то је ође, али добро, његов сајт, његова правила...

Ја бих ставио то на насловну, то је бре забава, исто као што би била да ставиш онај твој Лес пол са Павлем на насловну, па коментари су суво злато....

2. Ја бих ставио то на насловну, то је бре забава, исто као што би била да ставиш онај твој Лес пол са Павлем на насловну, па коментари су суво злато....

Еееее...

3. a Djimi, kad vec pricamo o pretvaranju sajta u govno, jel znas nesto o tim promjenama koje planira Kaizen oko nove godine? oce li to da poboljsa sajt il da ga sjebe jos vise?

4. Не знам ништа о томе, слабо свраћам на модфорум.

5. Ал' могу да се распитам.

6. Ја имам страшан осјећај да ће то да буде прекул прва два дана, а да ће онда да буде говно...
    Интерфејс се мијења ваљда, бар ми је тако одговорио онда на теми на ктитор подфоруму, е сад на шта ће то да личи, ко зна

7. Па добро, није да нема троловања и псовки по насловној, видим сад овог Младеновића, изложили се људи опасно. Што не уведете бан ИП адресе, овако бановани лик само направи нов рачун?

8. jel moguce da je ta druga ziva i dalje? jebemtizivot

9. Имадем ја једну моју, али није баш у стилу мржњења модератора/ктитора/администратора/креатора(ололол), него је нека пародија, па не знам да ли да је качим овде. :/

10. Kači serb nemož da škodi :)

11. Како нам дечко објасни слово по слово. :)
    imghttp://www.dodaj.rs/f/2F/yR/4bGYua7C/moderatori.png/img

12. Neke definicije imaju više pluseva nego minusa. Zanimljivo!

13. Šta je zanimljivo? Što ima plačipički?

14. Modžeratori? Džiguljigave?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.