Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. ahahahahaha...Ban Ki Mun...oduševio me čovek...

2. http://www.dodaj.rs/f/3S/Lt/2L84gPyM/1.png

Хаха. Само да је ставио наслов "Курд" уместо талибан да има још више смисла

3. ali u 23:00. obavezno. drugacije ne moze...

4. Хахаха једна од најјачих! Какав монолог.

5. Vidi ko je napisao. :)

6. Дадада, провалио сам одмах :) Не кривим га, мени прва дефка била о ФБу. Јебига, неке ствари мора прођеш :)

7. Тема је пун погодак1 О ала се исмејах к'о никад! Дајте још провала!

8. Ево га још један неупућени.

Samo za admine vukajlije
    11 : 14
    Samo za admine vukajlije

Ajte mi sad majke vam ga spalim objasnite zašto ste mi obrisali poster (jos jedan u nizu od njih 10 vec obrisanih) !!!
    a poštujem pravilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 37 minutanidals 2 komentara
    Komentari

A_7_x
    Zato sto su pglu. Bacio bih ja tebe u okove.

pre 30 minuta

A_7_x
    Ne znam za tih 10 ali ovih 9 su ti definitivno za groblje.

pre 28 minuta

Мени је више дефиниција на гробљу него на профилу. Јбг, свака школа се плаћа, морао сам и ја да научим како се праве дефиниције и постери. Ко не зна да одболује овакве ситне бољке, не мора ни да долази на сајт.

http://img528.imageshack.us/img528/9536/33114329.png
    А да ми је само да дохватим овог шабана. Ако нешто мрзим, то је елементарно непознавање правописа и ово сматрам као прозивку и личну увреду.

9. Džoni, printskrinuj, biće obrisana

10. Preduhitrio si me, ja taman aploudovala :D

11. Neam šta pametnije da radim, koji sam StefanKostić! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.