Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. Op, ovo je zanimljiva tema, samo ljudi sta bi sa delijom1982, mislim, sto bi dzaba covjek lagao, odnosno je li stvarno moguce da admini obrisu nekome defku pa je sami objave? Ja licno ne vjerujem u to, ali zasto bi ovaj lik lagao?

2. I na forumu kad otvoriš gotivnu temu, oni je obrišu pa opet postave da ispadne da je njihova. Lopovi jedni.

3. da ne spominjem glasove: "e neš ti vala glasat' za straju, saću ja to da obrišem pa ću JA da glasam, e!"

4. I postove isto. Saš vidt kace ovaj tvoj post pojavi na nekoj definiciji ili negdje drugdje na forumu. Banta je to, moj ti mačo, ne valja se zajebavati sa njima...

5. pa zato pazi sta pises selenijum, jer ako vide taj tvoj post u kojem ih nazivas bandom mozes lose proci... ali sad vidim da si ti napisao/la "banta", a ja sam pogresno pretpostavio da si mislila "banda", tako da

NEMAJU DOKAZE PROTIV TEBE!!!

Lukavo, selenijum, lukavo...

Samo, sta znaci "banta"?

6. JEBO VAS JA MATER I HEJTERIMA

Ovi su sve pismeniji iz dana u dan.

7. Banta znači štamparska greška. Trebalo je da piše banda.

8. Ma skontao sam to. Pokusao sam se nasaliti.

Ja se divim ovim antiopresionsitima, jer volim sirov izraz koji pokazuje svo nezadovoljstvo i nemoc neshvacenog covjeka. Ovakvi ljudi sami po sebi jesu fenomen, ali zar nije zanimljivo analizirati nacin njihovog iskazivanja nezadovoljstva? Mislim da je to sa psiholoskog stanovista zanimljiva studija.

9. Ja se divim ovim antiopresionsitima, jer volim sirov izraz koji pokazuje svo nezadovoljstvo i nemoc neshvacenog covjeka. Ovakvi ljudi sami po sebi jesu fenomen, ali zar nije zanimljivo analizirati nacin njihovog iskazivanja nezadovoljstva? Mislim da je to sa psiholoskog stanovista zanimljiva studija.

Шта то болан сереш? лоло

10. Serem sa namjerom Comatose... :)

11. Kako je ovo dobra tema!

12. Samo da se upišem.
    I da, ja sam, tek kad sam se registrovao, definisao "Prilika"... Nesto tipa "ovom prilikom, zamolio bih sve moderatore da me oralno zadovolje", pa onda "Zbog sira i vojne muzike" gde sam otvorenog srca rekao koliko me nervira ta defka. Srao sam dosta u početku. I onda sam popio ban na jedno 2 meseca.

13. ДА ГА У ЊЕГА ЈЕБУ џД

14. Pa jeste. Ako ga u njega jebu, onda je definitivno gejčina.

To je ono pitanje ko više pješači.

15. Rčma je muško., pa zbog radi zbog toga je tako.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.