Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
OTKRIVAM VAM MOJU TAJNU.
JA
SAM
DEVESEDMO
http://www5.picturepush.com/photo/a/9153268/1024/Anonymous/Clip.jpg
...A postoje naravno i drugačiji pristupi, kada se primeti da moderatori zagorčavaju tvoj život ! :-)
Ume da bude surovan
HAHAHAHAHAHAHA
Ovom ste odabrali nešto pa ovo napisa?
Pa bio sam dobrotvoran, jer sam džin! :-)
Kurde ovo si pisao sa duplog!
Nisam, keve mi Nevenke, kopao sam po groblju od dosade, pošto noćas neću spavati ič, koliko vidim. :-)
Hahahhah, da ideš u kurac.
Ja imam maderatore međ gejbuk prijateljima! Ja biti faca!
Poznajem osobu koja poznaje amburatora, fakjea.
Iskopajte defku o Svetoj Muluci Midzetskoj. Trust me.
Jbg ima skoro 400.000 u groblju, a nema pretrage. Moraćeš MI6 da unajmiš za to. :-)
Poznajem osobu koja poznaje amburatora, fakjea.
JA POZNAJEM DVA SADAŠNJA KARBURATORA I JEDNOG STAROG!!!1111
Jel ima po autorima bar, po datumu?
Kurde, autor je jogurt_kifla. I taj dan je dobio ban, eto ti hint ;)
http://www2.picturepush.com/photo/a/9153660/1024/Anonymous/Clip-2.jpg
Evo ti...našao sam ti je. :-)
Lolololo, suze mi idu na oči :))
Е касно си сакрио име модератора који је обрисао .. Мада, не знам ни зашто га прикриваш ... И чек, он је само због ове дефиниције добио трајни?
Nesam školovala, od vremena, pa ne znam celu priču. :-)
Edit:
Pa softver Vuke je napravljen da samo modovi mogu da vide koji je mod obrisao, a ostalima piše samo "moderator"...pa rekoh da ne remetim Kaizenovo pravilo o tome. :-)
Zbog tog je dobio trajni. To je ona akcija "Sablja" i period sa čuvenom pričom o Andergraundovcima (grupa autora na fejsu koja se "lajkovala"). Neeeeeeću da ulazim u te priče, jer je stvarno trulo. Samo sam hteo da je pročitam ponovo.
Hvala Kurde :))
Haahha, dobar autor ovaj jogurt Marvele lolo, juce sam ga procitao. Ali brda postera ima bas.