Prijava

Матиас Алмеида, ако ме памћење добро служи.

Dortmund prvaci Evrope na čelu sa Otmarom Hicfildom i legendarni gol Larsa Rikena...
Šapuiza, Meler, Worns, Hajnrih, Leman...

http://www.lorkowski.de/gruppe9697.jpg

Алмеида јебо га ја.

Kako je Borusija bila gotivna tada, a još tada sam dobio njihov dres za rođus.

Само сам чекао да неко постави Азиза Бешлагића. :)

Елем:

http://footy-bible.co.uk/wp-content/uploads/2011/09/edgar_davids_76104b1.jpg

Један од најбољих задњих везних икада.

Kad već spomenuste Deportivo.
http://www.youtube.com/watch?v=saYzQPj2bqQ
Zbog sukoba sa trenerom ga poslaše u Austriju Beč, a poslije pitaj Boga gdje je završio.

Харис Бркић јеботе! Заплакао сам кад су њега убили.

Свиђа ми се тема, само не знам што стављате Батистуту, Гаскоина, Родмана, Бодирогу и сл. Њих нико није заборавио, за њих су чули и клинци који их нису гледали (наводим себе и Гаскоина као пример). Ови остали што сте их качили су добар избор. Посебан плус за Топића. Ставићу и ја неке кад се сетим.

Ma dobro razumem ali ipak zalaze u neki zaborav...ipak ne igraju ti ljudi već 5-6 godina, pusti klince oni mogu samo da pričaju o njima.

http://iffhs-media.de/9-Euro/9-Euro-121.jpg

Maradona sa Karpata...

Почећу од човека са мог аватара, Ђорђа Миловановића.

Јутрос је у Сремској Митровици у 53. години изненада умро наш некадашњи прослављени фудбалер Ђорђе Миловановић. Популарни „Ђока Бомба“ је свој надимак стекао због изузетног разорног шута који му је омогућио да постигне прегршт атрактивних голова и стекне култни статус међу навијачима.

Миловановић је рођен 13. септембра 1956. године у Сремској Рачи. Фудбалску каријеру је почео у Раднику из Бијељине. У Црвену звезду је стигао у јануару 1978. године и све до јуна 1985. дрес нашег клуба на званичним утакмицама облачио је 166 пута. Његових 12 погодака допринели су освајању две титуле првака и два национална Купа. Због одслужења војног рока није учествовао у шампионском походу на првенство у сезони 1980/1981.

Остаће упамћен као незаменљиви члан везног реда генерације која је под тренерском палицом Бранка Станковића у сезони 1978/1979 стигла до финала Купа УЕФА.

Своју неизмерну љубав према Звезди пренео је и на сина Дејана, нашег доскорашњег капитена а тренутно фудбалера француског Ланса. Ђорђе Миловановић ће бити сахрањен у понедељак 16. фебруара у 15 сати на гробљу у Сремској Митровици.

Копирано одавде: http://www.crvenazvezdafk.com/src/djordje-milovanovic-died-1541-s1-content.htm