Prijava

parma!!! kako dobra ekipa.

Košarkaška alternativa 90tih

Period od 1995. godine sve do dveiljadeneke obeležili su ogromni uspesi košarkaške reprezentacije Jugoslavije predvođene Đorđevićem, Divcem, Paspaljom, Danilovićem, Bodirogom, Rebračom i inim.
No u istom tom periodu, u košarkaškim salama u Beočinu, Šapcu, Leskovcu, Beogradu i ... u ligi nazvanoj "Winston Yuba" igrala je plejada alternativnih košarkaških asova.
To su bili igrači koji nikada nisu pozivani u reprezentaciju, igrači koji su pušili dve pakle pljuga dnevno, u pauzi između treninga zidali gajbu, a basket igrali na foru, fintu šuta i lakat u rebro.

Top 5:

plej: Ranko Čarapić
bek šuter: Milan Preković
krilo: Slobodan Mitić
krilni centar: Mijajlo Grušanović
centar: Mileta Lisica

http://vukajlija.com/kosarkaska-alternativa-90tih/125612

To Mlatoni... Imao sam prilike da je gledam... A pošto sam trenirao rukomet, odgovorno i tvrdim da je bila možda i bolja od Kitićke!

Гледао сам је много пута на ТВ-у кад је играла за ЖОРК Напредак који је тад имао баш моћну екипу. Имала је онај савршени ударац испод руке.

Сад сам први пут гледао то је што Мусс окачио на претходној страни, клип са Слободаном Јанковићем... Колико је језиво... Како се човек сјеб'о једном непромишљеним потезом.

Pieter van den Hoogenband
http://www.sportlive.it/wp-content/uploads/2008/10/pieter_van_den_hoogenband.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Pieter_van_den_Hoogenband

Ian Thorpe
http://www.sportsencounter.com/wp-content/uploads/2011/08/Ian-Thorpe.jpg
čitam danas da se vraća

Стивен
Сад сам први пут гледао то је што Мусс окачио на претходној страни, клип са Слободаном Јанковићем... Колико је језиво... Како се човек сјеб'о једном непромишљеним потезом.

Takođe, ćale mi je pričao kad sam bio klinac, da je udario glavom u konstrukciju, ja mislio slučajno... Kako je jedna sekunda bitna... Tuga!

Мени исто ћале причао, знао сам да је ударио зато што се изнервирао због судијске одлуке, али нисам гледао...

Haris Brkić, pokoj mu duši.

au jesam se sjebo sad kad sam vidio ovaj klip za jankovića... au

Volim te Miloje, volim te Miloje, bez tebe na golu stvarno trulo je...

Kad smo kod golmana, možda i najbolji srpski golman ikada. Iako je otišao iz mlađih snaga Zvezde u Partizan, mislim da je bio bolji i od Beare:

Milutin Šoškić Šole:
http://www.youtube.com/watch?v=rc9YfgU9-4Y