Vukajlija Counter Strike

1. ајде јављајте се и на ком играмо.

2. ДАВИДЕЕЕЕЕ ТУЦАМ ТИ КАМЕН

3. 176.9.115.92:27035 aje ulazite ovde
    edit: zaboravih da napomenem da ne zovete serjodžu digra pošto dečko ima super moć da nas vidi kroz zidove

4. у 5, 5 и 15. де си бебопе ај улази да те научим која је лева а која десна чарапа!

5. objasnio ti serjodza koja carapa na koju nogu ide. igram na steamu sine

6. pa lako je tebi kad imaš super moći

7. KUUUZMANEEEEE PIČKICEEEE!

Gde igramo?

8. pa evo kuzman stavio serwer gore nego ne trpi poraz, dva heda i odma place. Ti si me juce odrao rec nisam reko a kuzman partibrejker

9. pa evo kuzman stavio serwer gore nego ne trpi poraz, dva heda i odma place. Ti si me juce odrao rec nisam reko a kuzman partibrejker

Kuzman uvek kukao k'o pička. Nisi ti ništa rekao kad sam te odrao, ali si me prozivao za čit. AHHAHA

10. aj ne laži da te odrao, gde su ti bile super moći????

11. ae digramo, kuzmane ne kenjaj

12. pa obojica čitujete. ae gasite to digramo ko ljudi

13. бановали ме јер сам реко власнику да је говедо... нек ми се напуше курца

едит: дајте неки други

14. Šta je, nismo se ni okupili kako treba a vi već čiteve instalirali? Eeee, djeco, djeco...

15. ma kenja kuzman. Dajte neki ovaj laga cim ima vise od 5 igraca

16. у боктенејебо ја заборавијо на кантер. каћемо јел се игра?

17. каћемо јел се игра?

18. Večeras posle 10.

Davide koji si pacijent lolo

19. ајте сад, који ће нам курац етфовац

20. ма јебало вас после 10 ајде бар у 8

ЈАВИТЕ СЕ СВИ ЈЕБЕНО

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.