Vukajlija Counter Strike

1. To dziso dodji na rende. :)

2. РАДИЈАЦИЈА ЈЕ ГОЛО МУДО
    Пиши ме он лине 24 сати! Треба пар админа због тога што неће на серверу бити само људи са вуке него ће дулазе и са стране!
    Кад постанем велики ја би волео админ да будем!

3. Ne, nego je samo za ljude sa vuke.
    Sa sifrom.
    Neka rade da svakom sifru, a ne da se provlaci po forumu.

4. Ај дајте ИП и пас

5. Server još nije otvoren.

6. Naravno, oću i ja admina, ipak smo Smarko i ja glavni u ovoj igrici što se Vuke tiče.

7. Realno, smarku admin. One oduvek bio lololo

8. Mada ako vas bude dovoljno može server i da se ranije otvori, što da ne.

9. Да се не заборави да сам покренуо прво организовано играње ЦС-а на овом сајту, оћу и ја неког админа лоло

10. Admina će dobiti SAMO i ISKLJUČIVO ljudi sa iskustvom i koji znaju šta rade. Ne na lepe oči.
    I njega će izglasati ostali, Cokula je tu upao po difoltu jer sam čuo dobre stvari o njemu.

11. Rade, za smarka znam da je dobar admin, bio je na proslom serveru admin.

Moj predlog:
    DA SVAKO PREDLOZI PO 3 MAPE KOJE VALJA DA SE IGRAJU!

12. Moj predlog za mape:
    Westwood
    Snow
    I ono u kuhinji kao de smo mali.

13. Ja bi' šinuo dust1, jer je baš old skul;
    onda dust2, jer je klasika;
    i snow, jer je dobar kad je manje ljudi na serveru.

A da se stavi pass da ne bi ulazili stranci. :)
    Što se tiče admina, ja znam komande i te fore, mada mi je svejedno. Možda bi bilo bolje da ima više admina da menjaju mape, da se ne igra npr. dust2 2 vs 1, nego da se tad rokne nema manja mapa, snow ili nešto.
    RAŠUJ A!

14. I ono u kuhinji kao de smo mali.

Rats matore Rats lolo

15. 1. awp - snow
    2. awp - school
    3. awp - india lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.