U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ajmo
стижем.
aj neko
sad sam kao usao na server da proverim admina i kad mi je nik Fejzbukmanijak ne mogu da udjem na server a kad udjem na server i ukucam pasvord nece nista i cim promenim nik na fejzbukmanijak on me kikuje. Devetare sredi nesto dechkooooo, da bude isto ko onda da ne moram da kucam raspali PW aae leba ti :)
Pa prepozna server botinu pa te ispljune napolje. To ti je sad ovaj VAC3 zaštita protiv botova.
ОЛОЛОЛО
Ај се пегламо, босанац.
ja uš'o :)
A malopre nisam mogao jer ne prepoznaje pasvord.
AL NA KRATKO. I bez sluški.
На серверу сам.
Ja se izvinjavam mingu,megotu i toj ekipi,puce mi net,pa otidoh onajkko ko pizda
aj sad ako oce neko
Oću ja :D
sad sam kao usao na server da proverim admina i kad mi je nik Fejzbukmanijak ne mogu da udjem na server a kad udjem na server i ukucam pasvord nece nista i cim promenim nik na fejzbukmanijak on me kikuje. Devetare sredi nesto dechkooooo, da bude isto ko onda da ne moram da kucam raspali PW aae leba ti :)
пассњорд куцаш у конзоли пре него што уђеш на сервер, дакле чим упалиш цс.
и то чини ми се:
пњ _твојашифра.
мора да ради.
а деветару, мене још јебе онај мод мени, не могу да га биндујем, па то ти је :)
pw(razmak) _password
'ајде, 'ајде.
šljaka sad proverijo! Fala na informacijama
Хоће неко?
Ај неко, немам појма?
хоћу ја, немачу појма! дођи да те избушим горе од рокоа сифредија. дођи црногорац, мали црногорац. ололололо
Eto i mene, rivalu.