Daklem, cimerka
  • Butt

Hitno mi treba cimerka za stan karaburmi, cena je manja od sto evra, ima net grejanje korišćenje kupatila bla bla. Detalje dam preko pvt-a.

• Џими

Чек, зар ти не беше мушкарац?

• p

coek zna sta hoce :)

• Џими

Па, има жена које исто траже цимерку. Е, сад, теби на профилу пише да си женско. И оне се, мислећи да си женско, договоре да се нађу с тобом, видите се и цврц - цајпер у дупе. Паметан си ти дечак. :)

• Butt

Pa, dobro, em dobiju sobu, em osete lepote snošajenja sa mnom. Što se mene tiče, to je win-win situacija za njih.

• Џими

Разумљиво. Данашње жене треба да схвате да је фрај курац данас премија.

• shitbrix

Чек, зар ти не беше мушкарац?

He! Зашто сви то мисле?
    ЕДИТ: Вероватно зато што пише у мушком роду, и ка
    е да је мушко.лолол Али неје.

• Џими

Стварно, пише у мушком роду - ко би помислио на основу те чињенице да је мушкарац?
    Свашта. :)

• Butt

Džimi decxko, što spemuješ mesto da budeš uzoran moderator?

• shitbrix

Стварно, пише у мушком роду - ко би помислио на основу те чињенице да је мушкарац?
    Свашта. :)

Хахаха! Ма пише и у женском. :)

• Butt

Pisalo sam i u srednjem. Lolo. Dobro, edi, predži sad slobodno na drugu temu:)

• Урош

Каква случајност, баш сам почела да тражим цимерку!

• cornelije

Иди бре, ко је сад који род?

• Џими

Чекај, је л' си мушко или женско? Ајде сад, без фолирања. Можда могу да ти нађем цимерку.

• Butt

Samo vi plaćajte besplatno seks čejndž, vidite šta su uradili od uroša zlotvori! Onako muževan mladić, šta sad napraviše od njega...

• Butt

Чекај, је л' си мушко или женско?

Treba mi ovo za moju sestru. Ta baba valjda ne želi mužjake da prima.

• Урош

Реци им!
    Чула сам и ја те приче да маторци који издају стамбени простор искључио желе лезбо шеме у својим одајама.

• Butt

Чула сам и ја те приче да маторци који издају стамбени простор искључио желе лезбо шеме у својим одајама.

To! I garant vire kroz rupe na zidovima i masturbiraju na rvanje mladih provincijalskih djeva, karakondžule matore....