Daklem, cimerka

1. Чула сам и ја те приче да маторци који издају стамбени простор искључио желе лезбо шеме у својим одајама.

I ja isto! Postavljaju kamere i kače pa netu. Navodno zbog niskih penzija.

2. И праве салате од украдених гаћица!

3. Brate, sad si ga i ti preterao. S druge strane, siguran sam da te babuskere preturaju njihove kante u potrazi za ostacima isečenih nožnih noktiju da bi ih srkale. Jep, sin dis bifor.

4. Jep, sin dis bifor.

Јао. Мучно искуство?

5. Вечна потрага за еликсиром младости...

6. Јао. Мучно искуство?

Neke rane nikad ne zarastaju. Nego...

Вечна потрага за еликсиром младости...

Mrzi me da idem na onu dukatlijsku temu, esam li ja gej ako mislim da je uroš hot?

7. Mrzi me da idem na onu dukatlijsku temu, esam li ja gej ako mislim da je uroš hot?

Не, јер би онда велики део Вукајлијаша бијо геј.

8. Mrzi me da idem na onu dukatlijsku temu, esam li ja gej ako mislim da je uroš hot?

Зависи ког си пола.

9. Не, јер би онда велики део Вукајлијаша бијо геј.

Dobroe, pade mi kamen sa rča!

10. Mrzi me da idem na onu dukatlijsku temu, esam li ja gej ako mislim da je uroš hot?

Jok, to je normalno.

Butt je žensko, upozn'o sam je.

11. Је л' стижу понуде на пвт, а?

12. Mrzi me da idem na onu dukatlijsku temu, esam li ja gej ako mislim da je uroš hot?

Ко може да ти замери, тако је очаравајућа!

Не, јер би онда велики део Вукајлијаша бијо геј.

Невладина организација "Вукајлија" у најави.

13. Невладина организација "Вукајлија" у најави.

Ова манифестација биће обележена једним симболичним концертом. Уз госте изненађења.

14. Уз госте изненађења.

Нису ваљда ова двојица?!

15. Uroše, decxko, mojne mi hotuješ temu, pašće server od tolko hota, idi moderiši ili prebrojavaj ženske prste u zamrzivaču!

16. prebrojavaj ženske prste u zamrzivaču

Добро ме подсети, морам у набавку. Мислила сам да чекаш одговоре на пвт, па сам се распојасала, извини...

Нису ваљда ова двојица?!

Ми се зезамо, али такви увек покупе џабе мајице, хемијске и други канцеларијски материјал.

17. Ми се зезамо, али такви увек покупе џабе мајице, хемијске и други канцеларијски материјал.

И мини кравице којих ће бити у изобиљу, то вам организатор каже.

18. Ako nekome smeta cimerka, moze meni da je pokloni. Jos bolje ako su dve, pa da izbacim ovu dvojicu sto podriguju i prde ovde.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.