Kviz - ''Istorija''

1. Ne znam da li mu je to bila namera, ali ja se nisam razumeo s njim u svakom slučaju, ni za njegova pitanja, ni za onaj njegov komentar za moje pitanje.

Edit: Ako je trol, onda je riba, a ako nije, onda je samo neslaganje mišljenja u pitanju.

2. Zbog koje države je Velika Britanija ušla u drugi svetski rat (zvanično)?
    EDIT: Braneći je

Pomešao si Prvi svetski rat sa Drugim.

EDIT: Belgija je bila neutralna i pod protektoratom VB, kada su Francuzi objavili rat Nemcima ovi su ih napali ali su gazili prko Belgije i tu je VB našla povod da udje u rat, zvanično je to razlog.

Ovo je važilo u Prvom, za Drugi je tačan odgovor Poljska.

3. Pa ja gledam da l sam lud ili šta je, znam da je Britanija ušla u rat odmah posle napada na Poljsku.

4. Dabome, svako ko je igrao Hearts of iron zna to :D

5. Pomešao sam se... jbg izvinite ljudi ali eto...

6. Budući da sam ja trol koji je to napomenuo nekih 5 puta, mogu li ja da postavljam pitanje sada (biće lakše).

7. удри онда ти френче, знао си :)

8. Pomešao sam se... jbg izvinite ljudi ali eto...

Ma opušteno, pošto nisi imao nameru, ali si izazvao veliku konfuziju. :)
    Zato sam ti j a tražio link, da se uverim. Ja zato ponekad proverim nešto u knjizi ili na netu, čisto da se ne desi da sam nešto permutovao.

9. Meni treba da stignu neki gosti svakog časa, pa možda neću moći da pratim pitanja kako treba. Neka pita neko drugi.

10. Mogu ja? Muhahahahaha!

11. Ajde, Vlajko, da vidimo šta imaš.

12. Ovako,
    Evo jednog zagonetnog mesta:

Negde u Londonu,
    Povezano je s umetnošću,
    Ljudi su govorili da je u obliku prstena,
    Izgorelo je u požaru.

Pogodite koje je to mesto!

13. хиподром, колосеум

14. Možda neko pozorište?

15. Rekao je umetnost a ne zabava, znači najverovatnije je pozorište neko...
    E, sad, ako tražiš ime, onda si ubijo kviz dechko.

16. On vas i dalje troluje a vi ko ovce ne provaljujete, jos i sam kaze da je trol :D

17. Pozorište Glob gde je radio Šešelj ?
    EDIT : Šekspir.

18. Neka izgugla neko ili da teramo dalje, ovaj otiš'o.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.