Kviz - ''Istorija''

1. Доста се и у епским песмама помиње ако се не варам....

U pravu si.

2. Inače za njega postoji više verzija o etničkom poreklu. Ja sam čitao i da je Vlah, Madjar, Srbin... Mnogi ga svojataju.

3. Sibinjanin Janko! Teraj dalje!

4. ja kad bubam ja bubam na veliko :P

5. ja kad bubam ja bubam na veliko :P

To meni? :)

6. Kako se zvao srpski general u prvom svetskom ratu, ratovao u srpsko-turskom ratu, ratu sa bugarima, balkanskim. Krenuo kao dobrovoljac 1876.

Nije bio iz Srbije.

7. ma ne nego sam odgovorio na ovo

Ау братац, никако Јован Златоусти, касније је и то много касније живео Јањош Хуњади (више од миленијума)....

8. Ал' је био Лужички Србин?

9. Au što je dobro pitanje. Samo se treba setiti sad. :)

10. Мислим да је Триша већ дао тачан одговор....

Кајтез, сви учимо док смо живи.... Јеб' га, деси се....

11. Šturm Pavle Jurišić!!

Edit: Gle stvarno zajebo me Triša. :)

12. Yep, Triso nastavi.

13. Кајтез, сви учимо док смо живи.... Јеб' га, деси се....

pa u ovih par dana kako sam na ovoj temi bas sam cuo dosta zanimljivih stvari, kviz je dojajan

14. Na ovom kvizu se stvarno baš svašta nauči.

15. Evo mene nazad!
    I dalje nevera da sam ub'o za Vuka Brankovića lololo

16. pa u ovih par dana kako sam na ovoj temi bas sam cuo dosta zanimljivih stvari, kviz je dojajan

Заиста, овај и спортски квиз су изузетно интересантни и свака част ономе ко их је започео....
    Још овако занимљив попут овог и спортског би могао да буде географски квиз (не знам је л' има, ако нема било би лепо започети).... Јер не видим баш гомилу људи да се ломе ко ће пре да одговори шта је цитоплазматична мембрана нпр, или како се спроводи парење пчела.....

I dalje nevera da sam ub'o za Vuka Brankovića lololo

И краљ Милан гледа, неверуе
    http://www.znanje.org/i/i23/03iv06/03iv062801/MilanObrenovic.jpg
    ;-)

17. A na drugog Vuka Brankovića si mislio beše? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.