U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
e sad bas da bubamo ajde idemo recimo 79%
61.
jok
Manje, više? Verovatno manje...
jeste manje
15%
50. :)
nije
33?
30%
postaje nagađanje
4 %
odoh da spavam, dogovorite se dalje :)
Jel' mora tačan broj ili okruglo ?
Aj ja ću jedno, ako nije problem. Koji je grad Ameri trebalo da bombarduju atomskom bombom i zbog čega su odustali? U 2. sveCkom ratu ofc.
vjerovatno Tokio, ali zašto nemam pojma XD
I opet mi se vrti neka priča u glavu al' ne znam da l' je tačna. Valjda su Ameri spremili 3. bombu ali su Japanci potopili taj brod i sve ošlo u kurac.
Jok.
A moguće da je i Tokio, a odustali su zbog toga što je već ogromna šteta načinjena pa ne bi mogli da procene koja je jačina bombe. A Hirošimu i Nagasaki su gađali zato što su relativno malo bili bombardovani pre toga.
Ne Nagasaki su bombardovali jer je loše vreme bilo iznad tog grada gde su trebali da bombarduju... kako se samo zove ono beše...
Ništa od ponuđenog. Mada si u pravu to za loše vreme. Evo i meni zabode mozak koji je grad u pitanju, ali nije to što ja tražim. Ovo je zbog nečeg drugog i neki drugi grad. :)
Osaka ili Jokohama, mada prije tipujem na Osaku.