Kviz - ''Istorija''

1. Bravo Džela. Aj probaj što nisu? Jako je bitno. Ako ne pogodiš, reći ću i preuzmi, ali bar probaj. :)

2. Nisu im dali ovi iz UNESKA, lolololo XD

3. Sacam premoto film, bila je skorije emisija na History kanalu. Ali čini mi se da je bilo više izbora za drugu bombu a ne samo Kjoto. Verovatno zbog istorijskog značaja ili tako nešto.

4. Sve si pogodio. Japanski sveti grad. Japanski ambasador molio Trumana da ga ne gađaju i stvarno nisu. Američka demokratija opet došla do izražaja. Pozdravljam vas ljudi, odo' ja da spavam.

5. Ipak im je bio prestonica pun kurac vremena.
    Aj jedno lakše.
    Za kog sultana se vezuje legenda da je bio zatočen u zlatnom kavezu?

6. hmm, slab sam sa "tursko-arapskom" istorijom, da nije onaj sto ga je šeherzada tušila 1001 noć. lololol XD

nist odo na spavanje i ja pozz

7. Auh... jel' on tražio da ga vrate nazad kad je došao na vlast jer su mu se braća pobila ?

8. Jok i jok.
    Aj hint.
    Nakon tog poraza njegovi sinovi su se vratili u Tursku i započeli građanski rat. I jedan je od sultana koji je imao najveći uticaj na srpsku državu i istoriju.
    Edit:
    Laku noć Kajteze.

9. Jok, ovaj je živeo ranije, i to mnogo ranije.

10. Ajd' ne mogu ni ja da pitam, ništa mi ne pada na pamet trenutno.

11. Da završimo za danas?
    Samo ti i ja smo tu.

12. Ajde nek neko postavlja pitanje...

13. Ае, моја маленкост ће поставити, ако се остали слажу....

Релативно је лако.... Именуј сва три Колумбова брода на његовом првом ''открићу'' Новог света.....

ЕДИТ: Ја одо', ал' се враћам за два, два и по сата, чисто да не мислите да сам поставио па отишао безвезе са форума.... У међувремену, покушавајте....

14. Jebemu mater, to sam znao.

15. Santa Marija i Nina.Treći ne znam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.