Pa vise razloga:
- ona tajna policija, vukovi sa metlom na amblemu cini mi se, sto je radila cistke
- oslepeo arhitektu crkve Sv. Vasilija Blazenog
- ubio sina u napadu ludila
i verovatno ima jos nekih razloga?
Bitka u Teutoburskoj sumi 9 godine nove ere.
Inace Kleopatra nije bila cist Ptolomeid, vec joj je deda bio Mitridat.
Odmah cu i postaviti pitanje posto ovaj nece da se javlja sto ga je postavio, a nema potrebe da kviz trpi.
Kako se zvala osoba koju je Aleksandru Velikom jednom prilikom spasla zivot, a on je posle izvesnog vremena u pijanstvu ubio?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.facebook.com/pages/Историјска-библиотека/171912139180
Grčke valjda, jebeš mu mater. :)
Malko samo preciznije...
Preciznije u fazonu Tračani ili šta? :) Fazon Makedonci, ali ne ovi današnji isprani mozgovi, nego oni iz helenizma. :D
To, to, Makedonci, al ne ovi danasnji... Teraj!
Jebeš ga, treba mi pola čuke da smislim nešto normalno. Evo jednog ultra lakog: zbog čega je Ivan Grozni zaslužio svoj nadimak?
Pa vise razloga:
- ona tajna policija, vukovi sa metlom na amblemu cini mi se, sto je radila cistke
- oslepeo arhitektu crkve Sv. Vasilija Blazenog
- ubio sina u napadu ludila
i verovatno ima jos nekih razloga?
Uglavnom zbog činjenice da je skuvao sina. :) Na to sam mislio, a ovo ostalo nisam ni znao. Hvala na ovim dragocenim informacijama. :) Cepaj.
Uveo i damastroj, time determinisao položaj žene kao kućne marve. :)
Kod Tautobuške šume.
Bitka u Teutoburskoj sumi 9 godine nove ere.
Inace Kleopatra nije bila cist Ptolomeid, vec joj je deda bio Mitridat.
Odmah cu i postaviti pitanje posto ovaj nece da se javlja sto ga je postavio, a nema potrebe da kviz trpi.
Klit?
Таман и ја хтедох рећи Клит, на Гранику одсекао руку Персијанцу који је замахнуо на Александра, а после га овај убио у пијанству....
Да, да, пробуразио га копљем. Џерек пита.
Zabio ga u kliću znači ? E Aleksandre, Aleksandre...
Necu ja, sad se odjavljujem, nek postavi neko drugi, da ne pati kviz...
Ustvari kad vec niste postavljali a ja se vratio ajde:
Константин 11. Драгаш - "мермерни" цар...