Kviz - ''Istorija''

1. Ne, on je ubijen pre nje.
    Onda je njen SIN Ptolomej XIV ili XV (loše mi idu brojevi jebiga).

2. Jeste Ptolomej XV Filopator, Filometor Cezar, jednostavnije receno Cezarion, imala je i sina sa Markom Antonijem koga je nazvala Alexandar Helije, ali on je dobio parcansku titulu kralj kraljeva jer su mu obecane uglavnom parcanske zemlje koje nije ni mogao da dobije jer ih u to vreme nisu ni posedovali njegovi roditelji.

3. Tj. Cezarion, jebeš brojeve.

4. Ajde bre postavljaj, nemoj mi epitome praviti od postova xD.

5. Ma ja to ostavim ovde kako se setim nečega. A sad ne mogu da se setim nijednog pametnog pitanja...
    Aj ti Haze opet.

6. Ajde ja uvek imam inspiracije i entuzijazma, ili barem imam volju da glumim da ih uvek imam.

Ko je rekao tesko meni, izgleda da postajem bog?

7. haahahahhahahaaha joj dao bih ti plus i omiljeno da mogu, steta sto nije tacno hahahahhaahhaha.

8. А јеси неки осетљив...

9. Nisam bre stvarno mi je smesno jer volim Ipceta, aj da pomognem covek koji je to rekao je imao titulu koja je identicna nazivu jedne Ipcetove pesme ciji jedan deo ide - cinio sam cuda, stizao sam svuda, radila je svasta ova glava luda...

10. Ubeđen sam da je Coa decxko upitanju. Ako nije on, onda Cezar, mada sam za Cezara najstrašnije lupijo. xD

11. Ja ovo ne znam...
    Aj' da lupim žestoko i kažem da je Neron.

12. Bio si blizu sto se hronologije tice, inace on je rekao Qualis artifex pereo - kakav umetnik umire sa mnom.
    Sto se tice Cezara on je verovatno rekao - kai su teknon, a Alexandar nije nista mogao da prica poslednji dan jer ga je bolest vec sjebala, ali su mu verovatno poslednje reci bile najboljem (pre ce biti Krateru jer su na grckom slicne te dve reci).

13. Мислио сам да си саркастичан. Углавном, престајем сад са спемом, а покушао бих да погодим, али морам да идем у хоризонталу.

14. Reci mi samo da li je neki rimski imperator? Aj kad gađamo iz tog vremena, neka bidne Vespazijan...

15. Pa drago mi je sto smo se na kraju sporazumeli Stivene xD, inace Grifine tacno je da je to rekao Flavije Vespazijan, u sali rekao, uz naredbu da ga rob podigne jer imperatoru ne dolikuje da umre lezeci, jer su poneki imperatori posle smrti proglasvani za bozanstvo pa i on, inace sinovima je uputio daleko ironicnije reci, naime rekao im je da samo dobro placaju vojsku i da o nicemu drugom i ne moraju da brinu.

16. inace Grifine tacno je da je to rekao Flavije Vespazijan, u sali rekao, uz naredbu da ga rob podigne jer imperatoru ne dolikuje da umre lezeci, jer su poneki imperatori posle smrti proglasvani za bozanstvo pa i on, inace sinovima je uputio daleko ironicnije reci, naime rekao im je da samo dobro placaju vojsku i da o nicemu drugom i ne moraju da brinu.

Pa to. Da. To sam 'teo da kažem. xD Aj ako iko ima neko inteligentno pitanje, neka slobodno postavi, pošto će meni trebati vremena da smislim nešto normalno...

17. Ај једно мало зезнутије:

Вођа Срба који су се одселили у јужну Русију током 18. века звао се...?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.