Mačo bre, za vreme Kserksove invazije, a ona je trajala oko godinu dana, nači imaš izbor od 2 godine. 'Aj da ti pomognem još i da kažem da se vodila iste godine kad i Termopilska bitka.
Moram da vam kazem JEBEM VAS PROSTE DA TO NIKO NE MOZE DA POGODI, pa jebena 480 godina kada je bila i kod Termopila, a sledece je bila kod Plateje i Artemizijuma.
Edit/posto nema potvrde, postavicu pitanje da ne trpi kviz, naime
London je raketama bombardovan 1944 (V2), to je bio drugi grad koji je bombardovan raketama u istoriji, koji je bio prvi i koje godine?
Imao je visestruko nadmocnu vojsku, izgubio je bitku u pustinji, na prevaru su ga uhvatili, smatran je jednim od najbogatijih ljudi svih vremena.
Drugi je manje poznat, otac mu je prodao Frigiju.
Znam da mi je malo falilo, i to sam hteo prvo da kažem al' eto...
Ma 'ajde, zna l' ko?
U jebote, kakvo brkanje, sramota me je, i ja sam mislio da je u Peloponeskom...
Pa znamo sad svi, al' smo jebeno guglali kacmo volovi.
Priznajete da ste volovi, to je fer. Jel zna neko ovo što se uči u petom osnovne? Kornelije bi znao, al ga nema...
Ajmo da je 489. ili 491. ili 487. (imam osjecaj da je neparan broj)
nagadjanje tipa zesce...
Nije, batice! Blizu, ali nije!
Mačo bre, za vreme Kserksove invazije, a ona je trajala oko godinu dana, nači imaš izbor od 2 godine. 'Aj da ti pomognem još i da kažem da se vodila iste godine kad i Termopilska bitka.
Ej, ej nema pomaganja!
Pa može ili to ili da kažem kad je bila lolo
Нема гуглања, правила знате, али немој у пвт да му бациш :)) Ајде неко друго питање, ко први напише тачан одговор.
Moram da vam kazem JEBEM VAS PROSTE DA TO NIKO NE MOZE DA POGODI, pa jebena 480 godina kada je bila i kod Termopila, a sledece je bila kod Plateje i Artemizijuma.
Edit/posto nema potvrde, postavicu pitanje da ne trpi kviz, naime
Београд или Ковентри?
Ma ovo nemate sanse da pogodite i ja sam se iznenadio kada sam skoro citao, u pitanju je Kopenhagen 1807.
Postavicu novo pitanje
.
Шта је то? Какво је то гушење?
Pa takvo da ti neko sipa topljeno zlato niz grlo.
Немам идеју, дај неки хинт.
Imao je visestruko nadmocnu vojsku, izgubio je bitku u pustinji, na prevaru su ga uhvatili, smatran je jednim od najbogatijih ljudi svih vremena.
Drugi je manje poznat, otac mu je prodao Frigiju.
Čuo sam, ali nemogu da se setim...
Sad ću da lupnem: Saladin?