Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Е ако смем поставио бих питањце:
Томислав?
Јесте, ајде наставите :)
Evo, ako nije problem da se ja ubacim jednim interesantnim pitanjem: čiji je tradicionalni poljubac 3 puta, prvo levo pa desno pa opet levo? :) Naravno, pretpostavljate da IPAK nije srBski. U stvari, naravno da jeste, samo ta govna to propagandišu k'o svoj. xD
неки наши суседи? рецимо Црногорци?
Jok. Čisto da pojasnim: traži se baš stari običaj. 'Nači imamo to i mi, valjda i Crnogorci i još neko, ali neko je to imao baaaš odavno, 'nači p.n.e. fazon. :)
Ау, Грци?
Japanski?
То царе!
Kacam bio v Egiptu oni su se ljubili 3 puta. Zato kažem IDŽIPT!
Samo cepaj, Skočimiše. :)
Egipat, Egipat, bas mi dobro stoji, Egipat, Egipat, odatle su moji!!!
Пантели?
Јел нешто везано са I српски устанак?
@Ајакс: Не.
@ГМ: Да.
Stanoje Glavaš?
Хајдук Вељко?
Кнез Михаилова?
Карађорђева.