Ajde ja ću da pitam, pošto warner preskače. Jedno lako.
Kog datuma je Bugarska kapitulirala u Prvom sv. ratu?
Стеријо, могу ти рећи када се узму твоје године у обзир (пошто их знам), могу ти рећи да стварно добро знаш историју, ако овако наставиш можда замениш оног Курту једног дана. ;)
Иначе поптисала је примирије 30. септембра 1918, то је даклем и дадум капитулације? Или је она уследила касније, баш формално?
Терај даље! Ајде ја ако допуштате. У Другом светском рату, офанзива Ервина Ромела, команданта Афричког корпуса, је у Африци заустављена. Питање: Код ког места се одиграла битка која је била пресудна за заустављање офанзиве?
Чучук-Станина!
Кучук Алијина?
Sindjeliceva?
Тачно. Улица Карађорђа Српског.
Питај ме нешто царе
Ајмо сад левел експерт:
ЕДИТ: Бокељ, да будем прецизнији.
Погодио си ми питање :)
Васо Брајовић (Васос Мавровунотис).
Тачно.
Zašto ne postavljate pitanja dechko? 'Aj da oživi kviz.
Koliko dugo je trajao Stogodišnji rat?
114 godina
Jok.
116
едит: Пошто знам да је тачно, а неам питање, прескачем.
Teraj.
Стеријо, могу ти рећи када се узму твоје године у обзир (пошто их знам), могу ти рећи да стварно добро знаш историју, ако овако наставиш можда замениш оног Курту једног дана. ;)
Иначе поптисала је примирије 30. септембра 1918, то је даклем и дадум капитулације? Или је она уследила касније, баш формално?
Hvala rain. Mene baš zanima istorija.
A inače 29. je zvanično kapitulirala, al nema veze, teraj dalje.
edit: Što se tiče kurte teško da će tog čoveka neko da zameni! lol
Терај даље! Ајде ја ако допуштате. У Другом светском рату, офанзива Ервина Ромела, команданта Афричког корпуса, је у Африци заустављена. Питање: Код ког места се одиграла битка која је била пресудна за заустављање офанзиве?
El Alamejna.
jeste, ajde dalje.