Kviz - ''Istorija''

1. ca неком пробугарском нацистичком организацијом, лупам?

2. Nacional socijalistička partija Nemačke, ona Hitlerova :)

3. Pa sa masonima, jebemumiša! :)

4. Nacional socijalistička partija Nemačke, ona Hitlerova :)

jbg, nisam znao :)

Možda su bili povezani sa vitezovima templarima?

5. ако овако наставиш можда замениш оног Курту једног дана. ;)

avaj??? zašto to želiš jadnom detetu??
    ja se iz osnovne sećam samo njegovog dupeta koje ispadne iz pantolona kada čučne da uključi komp o.0
    imam traume.

6. Nista od toga sto ste rekli nije tacan odgovor, inace NSDAP - Nacionalsocijalistise Dojce arbajt partia.
    Uostalom ko je famozni Kurta?

7. Da nisu bili povezani sa društvom Tule ili Anenerbeom? Tako nekom okultnom naci organizacijom?

8. Sa Tulom je tacan odgovor, inace Anenerbe je njihova sopstvena tvorevina.

9. Nek cepa neko dalje, nemam ja inspiracije za pitanja.

10. Ajde ja cu neko i opet apelujem da ako vas vec nemate inspiraciju za postavljanje nekog pitanje, postavite neko bezveze, npr. koliko je bilo svetskih ratova..

Sta je Napoleon rekao bratu Dzozefu tokom krunisanja?

11. Хејз, питања су јебачка, осећам да нико не зна, после квиз стане, боље дај нека лакша да се мало заживи. Ништа лично

12. Pa otkud znam interesantno je barem, rekao mu je, a da nas vidi babo (da je otac ziv pa da ih vidi), ajde neko prosto

Ko je bio Hesov naslednik u NSDAP-u?

13. Kurta je nastavnik istorije u jednoj osnovnoj školi u Aleksincu. Čovek živa legenda, pisao grdne knjige i čovek zna istoriju al on zauzme ceo prostor izmedju dve klupe kad se šeta po učionici.

Cris sad tera druge učenike da pali kompjuter, sad se još više ugojio. lol

edit: Da nije sa onom ruskom tajnom organizacijom?

14. Курта неки геџа ?

15. Hhahahahaahah pa ne moze da stigne da se rekreira od izucavanja istorije, btw. kakve sad ruske tajne organizacije pominjes?

16. Ma zajebo sam se opasno. Promašio sam pitanje.

17. U NSDAP-u ga je nasledio Borman.

18. Tacan odgovor Alfa.

19. Naravno da je tacan, jos kad bi ti na vreme odgovarao....

Kako se zvao i kad je stupio na scenu prvi puc posle koga je hitler osudjen na 5 godina, a odsluzio samo 9 meseci?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.