Sta ti meni menaj, to je puc u Minhenu 9 novembra je izveden 1923.
Od sada kada ne odgovara autor, a sigurno ste da ste tacno odgovorili, postavite slobodno novo pitanje.
Mozda bas ta mars na Drinu, kakogod to je malo diskutabilno da li je istorija ili umetnost kada ti je film glavni izvor podataka.
Uglavnom da postavim pitanje
U kom gradu je podeljeno carstvo Karla Velikog izmedju njegovih naslednika 843 godine, a da ce eto ironije njegovi naslednici tu u milionima izginuti u WW1?
Jel onaj general, sto je umro 1935, ne mogu imena da se setim?
Edit- jbg od Kersava procitas samo Nemezis, a ostali bas i nisu pominjali mnogo o tim ranim prijateljima xD.
Хиндербург или Лудендорф, нека од тих великих имена швапске војске који су видели у њему као начин да буде марионета па да преко њега подигну војску...
Ал' су се сјебали...
Menjaj pitanje. Evo ja. Koja je bila omiljena pesma Jove Kursule? Znate sigurno, gledali ste "Marš na Drinu"
Sta ti meni menaj, to je puc u Minhenu 9 novembra je izveden 1923.
Od sada kada ne odgovara autor, a sigurno ste da ste tacno odgovorili, postavite slobodno novo pitanje.
Ajde na moje!
Postavljaj pitanje Haze.
Mozda bas ta mars na Drinu, kakogod to je malo diskutabilno da li je istorija ili umetnost kada ti je film glavni izvor podataka.
Uglavnom da postavim pitanje
Onaj gradic pred Parizom, ne merem se setiti imena....da! VERDEN!
Верден! уговор из Вердена! То је то.
Alfa je prvi rekao tacan odgovor, osim ako nije edit uradio, u tom slucaju Cornelije postavlja.
Ајде више!
Boze svasta.
Банован је.
Ali umro je pre vise od 50 godina.. haha :))
EDIT: ovaj je skvikno 1923, okruglo.
Jel onaj general, sto je umro 1935, ne mogu imena da se setim?
Edit- jbg od Kersava procitas samo Nemezis, a ostali bas i nisu pominjali mnogo o tim ranim prijateljima xD.
Dokle više o Hitleru, decx@tzi? :)
Хиндербург или Лудендорф, нека од тих великих имена швапске војске који су видели у њему као начин да буде марионета па да преко њега подигну војску...
Ал' су се сјебали...
E taj Ludendorf je umro 1935, ali kaze ovaj da nije on sto sam i ja mislio, vec da je neko ko je umro 1923 (tokom puca pretpostavljam).
Е сад, то је неки писац аријевски вероватно ко зна...
Ја знам да је Лудендорф омогућио Хитлеру власт...
Moze biti i onaj Karl Haushofer, pa i Nice jer su i od njih neke ideje pokupili, ali mu ni jedan od njih nije bio mentor sem eventualno generala.
Ma kakvi bre, ajd ako ne znate to je bio Ditrih Ekart. Inace jedan od najkljucnijih ljudi u uzdizanju ns partije. ko oce nek tera
Pa jbg, nije me nesto bio bas zanimljiv period borbe (sem mein kampfa koji takodje ume da smori), ajde postavi ti novo.