Mi smo na kongresu u Berlinu dobili izmedju ostalih i obavezu da izgradimo zeleznicu, kako je Milan tu nesto ujebao (Francuska firma kojoj je placeno je bankrotirala), onda je on pozurio sa konvencijom i proglasenjem za kralja kako bi to zataskao, a zbog dodatnog jacanja veza izmedju Srbije i Austrougarske doci ce i do svrgavanja dinastije Obrenovic posredno od strane Britanije.
Mi smo na kongresu u Berlinu dobili izmedju ostalih i obavezu da izgradimo zeleznicu, kako je Milan tu nesto ujebao (Francuska firma kojoj je placeno je bankrotirala), onda je on pozurio sa konvencijom i proglasenjem za kralja kako bi to zataskao, a zbog dodatnog jacanja veza izmedju Srbije i Austrougarske doci ce i do svrgavanja dinastije Obrenovic posredno od strane Britanije.
Aj postavljajte
ajde više sa pitanjem
Đe je nastala ona famozna fotografija na kojoj su Čerčil,Ruzvelt i Staljin?
Jalta :)
Da. :) nastavi
Vudro Vilson sa tim da njegova Amerika nije usla u drstvo, osnovano je inace 1919.
Tacno. pitaj ti
Pošto Hazea nema,ja ću postaviti. Evo,ovo je jedno onako školsko pitanje.
622?
537?
Ne.
Pa 610 godine je počeo da propovijeda poruke od Boga koje se sada nalaze u kuranu.
Jest' odgovor je 610 godine.
610
Ajde posto svejedno nema ovog da postavlja, a ja sam prosli put dao tacan odgovor, a nisam postavio sad cu
Kako ko je unistio? Valjda se raspalo kad se onaj njiov poslednji odrekao krune? Ili gresim?
Pa jedan vladar je doveo do nestanka tog carstva.
Napoleon bonaparta?
Tacno.