Самова или Самонова држава, настала 626. Карантанија је ушла у састав те државе, као засебна покрајина, Карантанци иначе припадају групи јужнословенских народа. Питао сам за Западне Словене. Карантанија после слома Самове државе 658. постаје самостална држава и остаје таква до 745.
Ја знам да цу постојале следеће државе настале у седмом веку: Рашка, Дукља, Босна, Захумље и Паганија. А на коју ти мислиш стварно не знам јер ти питање није на месту.
Ја знам да цу постојале следеће државе настале у седмом веку: Рашка, Дукља, Босна, Захумље и Паганија. А на коју ти мислиш стварно не знам јер ти питање није на месту.
Карантанија - настала у 7 вијеку.
А како се звала прва српска држава и кад је настала ?
Да није можда она Самонова држава почетком 7. века, отприлике у Тирингији, Аламанији, Баварској, ту негде?
Самова или Самонова држава, настала 626. Карантанија је ушла у састав те државе, као засебна покрајина, Карантанци иначе припадају групи јужнословенских народа. Питао сам за Западне Словене. Карантанија после слома Самове државе 658. постаје самостална држава и остаје таква до 745.
Значи ја постављам?
крштена Србија ваљда.
Давид поставља.
Кад деветар потврди јел тачно.
http://files.sharenator.com/imposibru_MY_FIRST_POST_3-s453x394-289043-535.jpgb51
Питао сам за Западне Словене, дечко. То се учи у седмом разреду, учићеш и ти, полако. Пуцај Давиде. :)
Добро, мало офтопиковали, давид из некст.
ЕДИТ: а 6 или 7 сам скоро читав фулао, био болестан много :)
Ја сам тлећи лазред!
Ово питање је било већ али је дат нетачан одговор, ја сам га, да извинете дао, и био је прихваћен али сам после скапиро да није тачан. Дакле:
Па још од Римљана јебо им пас матер. Било је и у средњем веку.
Да није можда за време Нерона?
Јес ваљда и за време Римљана али не овако масовно уз конфискацију земље и све, начи рани средњи век.
Аха па што не каза одма'. Да није нешто око деоба Пољске?
Али мислим да је можда за време Крсташких ратова.
Раније, доста раније. И није Пољска и тај предео
Византија?
U Španiji, ako se ne varam, 16. vek. Već je bilo pitanje.
Јесте Шпаније, ал много раније, и нетачно је одговорено тај пут, зато сам поставио поново
Ja znam za 14. vek, kad su i Arape proterivali iz Španije, za ranije nemam blage veze.