Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јесте ! Ајд' ти...
Заправо немам појма кад су Руси први пут средили Монголе, ово једино знам као најраније.
Ево нешто лагано, нисам могао да се сетим ничег тежег:
Јер нико други није 'тео.
Tako je, kojekude!
Ацо, тачан одговор. Питај.
уф, баш сам неинспиративан. ево, минут, да смислим нешто.
Хтео сам да питам ко је поставио коња Инсикатуса за свог конзула, али то би било исувише лако...:)
Jovan Krkobabic
salim se ducic ?
јес', дучић. терај даље, а ја мало одох д'учим, као дучић, лоло
Koje godine je podmetnit pozar u nemackoj skupstini (rajhstagu) od strane nacisticke partije a za to okrivljeni komunisti? inace dogadjaj je iskoricen kao povod za proterivenje politickih protvinika i ucvrscivanje nacisticke vlasti...
1933 - ваљда...
ANDONOV
Y U NO ASK EASY QUESTIONS?
trisa pogodio
Нека неко други пита...
Ја полако се склањам.
Ajde ja ću, da ne bi stao kviz, da nastavim da smaram sa srpskim srednjim vekom. :)
Kako je bilo pravo ime Jug Bogdana i koliko je dece imao?
p.s. Neka mi neko kaže kako se radi potamnjivanje dela teksta, pošto ja ne znam kako to da uradim. Unapred hvala.
Ja mislim da je jug bogdan imaginaran lik
Jug Bogdan je narodsko ime za istorijsku osobu čije ime je pitanje ovde. Tako je npr. Janoš Hunjadi bio u narodu poznat kao Sibinjanin Janko, Stojan Čupić kao Zmaj od Noćaja, Marko Mrnjavčević kao Marko Kraljević itd.
Hmm, Vratko, a od potomaka znam za Milicu, ne znam da li je imao još pored nje...
citat tekst tatic samo ovo citat i tatic velikim slovima, ovako:
Jeste Vratko i jeste Milica, i to kneginja Milica, a imao je i sina Nikolu, a pošto Nikola nije bio nešto poznat, priznaću odgovor.
Hvala. :)
Ajde Džela, ti pitaš.