Kviz - ''Istorija''

1. Nije celu, ali dobar deo. To je ta bitka. Turčin se zvao Kilidž Arslan. Aj Cole teraj novo.

2. Како се звала жена кнеза Владимира Свјатославича и чија је она била принцеза?

3. Ona je bila Vizantijska princeza, ali ne znam kako se zvala.

4. Јесте византијска. Хајде погоди, није неко име Нектарија или шта ти ја знам, лако је.

5. СЛААААААЂААААНАААААААААА

6. BRAAAAAAAAANKAAAAAAAA!!!!

7. Ана је. Кад је Верци наново, постављај. :)

8. Aj. Kada je umro poslednji pripdanik bugarske dinastije Stratsimirovića?

9. Где вадите та питања, ја неам појма ко су ти људи. . . :)

10. Nemam pojma, sinulo mi da postavim to pitanje.

11. То је видински цар? Је л' то био Симеон, за време Бајазита Муње?

12. Nije, ovaj je bio na kraju 17. veka i on je poslednji izdanak.

13. Онда немам благе...

14. Ja znam da i dalje valjda zivog cara imaju ili pretendenta tako nesto.

15. Па не знам, тај што га како кажеш сад имају није Бугарин. У 19ом веку су ваљда добили оне стране монархе као и Грци.

16. Па све балканске земље осим нас су узимале стране монархе, само смо ми узимали монархе из нашег народа... и то двапут.

17. Шта ти је Србин, а!? :) Мора да има свог човека па му није довољан један, него мора два!

18. Фак јеа, тако је, могли смо и Петровиће, ал' смо се вратили Карађорђевићима...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.