Ростислав СтратимировиЧ, вођа Трновског устанка и оснивач руске племенске лозе Савелиев-Ростиславич, чији је потомак Николај Савелиев-Ростиславич, књижевник који је између осталог оставио Славјанскиј сборник.
Proyectant
Antonio Pigafetta, a Venetian scholar and traveller, had asked to be on the voyage accepting the title of "supernumerary" and a modest salary, becoming a strict assistant of Magellan and keeping an accurate journal
Haze
Умро је од смеха кад је видео магарца како једе смокве...
Pa u sustini jeste, saradjivali su sa Turcima (kao da su imali neki izbor) pa zato nisu bas bili voljeni, inace ime su dobili po cetvrti u kojoj su stanovali, a gde je rezidenciju imao i carigradski patrijarh.
Па и Петровићи су Срби. :)
Него да се ми вратимо на питање, Верцингеториксе, мислим да нико нема благе ко је био тај...
Ростислав СтратимировиЧ, вођа Трновског устанка и оснивач руске племенске лозе Савелиев-Ростиславич, чији је потомак Николај Савелиев-Ростиславич, књижевник који је између осталог оставио Славјанскиј сборник.
E na njega sam mislio, Care. Vidiš Cole, da ljudi znaju odgovor. Aj terajte novo.
U poslednje vreme ste poceli da jako neispirativna pitanja postavljate, ajde ja cu jedno lepo
Jedva čekam da neko odgovori. Zanimljiv događaj.
Ко је био главни Магеланов помоћник на његовом путу око света????
Закључајте тему, ово нема на гуглу.
Proyectant
Antonio Pigafetta, a Venetian scholar and traveller, had asked to be on the voyage accepting the title of "supernumerary" and a modest salary, becoming a strict assistant of Magellan and keeping an accurate journal
Haze
Умро је од смеха кад је видео магарца како једе смокве...
Nije bas tako Triso mada jeste magarac u pitanju, naime magarac je pio vino pa se napio.
Тришо, постављај.
Ај нека неко други, немам ништа да смислим.
Ovako neispavan ajde ja cu, pitanje i nije neko ali je interesantan naziv.
Је су то као неки грчки буржуји, нека елита?
Pa u sustini jeste, saradjivali su sa Turcima (kao da su imali neki izbor) pa zato nisu bas bili voljeni, inace ime su dobili po cetvrti u kojoj su stanovali, a gde je rezidenciju imao i carigradski patrijarh.
Kulin kapetan?
Њет.
Zmaj od Sipova, mislis?
Мислим Змај од Босне. За Змаја од Сипова не знам, можда је то он у другој литератури...
Ма зајебава те Јебач.
Да није Сандаљ Хранић-Косача ?
Није.