A da, teram dalje...
Sta je, svi junaci nikom ponikose? :D Trololo
Wojtek, sibirski mrki medved, Iranac?
неки шваба гарант лоло
Jes' Wojtek i jes' medjed po nacionalnosti. Udri dalje.
Нисам читао претходне постове, могуће је да је ово питање већ било, и ценим да је лако. Како је настрадао војвода Петар Бојовић?
Убио га Ватикан?
Није, али близу си...
Joj, ja mislim da su ga ubili komunisti radi kuce ili stana posle oslobodjenja Beograda.
Тај рад: војвода је живео у некој фенси кући, чим су "ослободили" Београд црвени су дошли да га иселе, изнабадали га кундацима, и чича креп'о. Иначе, војвода је тада имао 87 година.
Znaci furam dalje.
Jedno zaguljenije pitanje.
Sad da vas vidim.
Тихомир Шпиц кад је зајебао Ђошу.
Au ljudi, pa ovde nije niko pisao mesec dana. Aj da ga obnovim: Koje dve bitke u Napoleonovim ratovima su se dogodila istog dana?
Da nije neka nasa i neka njegova? I niko ne odgovori na moje pitanje? :D
Nije, baš dve bitke vezane za Francusku.
јена и ауерштат
Tačno. Aj teraj dalje, mada sam ja mislio na bitke kod Ulma i kod Trafalgara. :)
није....блиске су ти код Аустерлица и Трафалгара...пар дана размака...
Ulm i Trafalgar, su na dva dana razmaka. Moja greška. Austerlic je bio u decembru, Ulm je bio 19. oktobra, a Trafalgar 21.
Хајде мало да пробам да освежим тему:
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
A da, teram dalje...
Sta je, svi junaci nikom ponikose? :D Trololo
Wojtek, sibirski mrki medved, Iranac?
неки шваба гарант лоло
Jes' Wojtek i jes' medjed po nacionalnosti. Udri dalje.
Нисам читао претходне постове, могуће је да је ово питање већ било, и ценим да је лако. Како је настрадао војвода Петар Бојовић?
Убио га Ватикан?
Није, али близу си...
Joj, ja mislim da su ga ubili komunisti radi kuce ili stana posle oslobodjenja Beograda.
Тај рад: војвода је живео у некој фенси кући, чим су "ослободили" Београд црвени су дошли да га иселе, изнабадали га кундацима, и чича креп'о. Иначе, војвода је тада имао 87 година.
Znaci furam dalje.
Jedno zaguljenije pitanje.
Sad da vas vidim.
Тихомир Шпиц кад је зајебао Ђошу.
Au ljudi, pa ovde nije niko pisao mesec dana. Aj da ga obnovim: Koje dve bitke u Napoleonovim ratovima su se dogodila istog dana?
Da nije neka nasa i neka njegova? I niko ne odgovori na moje pitanje? :D
Nije, baš dve bitke vezane za Francusku.
јена и ауерштат
Tačno. Aj teraj dalje, mada sam ja mislio na bitke kod Ulma i kod Trafalgara. :)
није....блиске су ти код Аустерлица и Трафалгара...пар дана размака...
Ulm i Trafalgar, su na dva dana razmaka. Moja greška. Austerlic je bio u decembru, Ulm je bio 19. oktobra, a Trafalgar 21.
Хајде мало да пробам да освежим тему: