Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
postavi ti opet
Aj baciću ja
Narodnom heroju Bošku Palkovljeviću nadimak je bio Pinki, a Savi Jovanoviću?
Švaba keke
what
Sirogojno
Teraj Miki, Sirogojno je.
Rambo
Postavljajte vi, nemam ništa spremljeno.
Pod kojim imenom danas znamo svečanu pesmu, prvobitno nazvanu "Ratna pesma rajnske armije", za koju je reči i muziku 1792. godine napisao francuski oficir Klod Ruže de Lil?
sirogojno pahhahaahahah
Marseljeza sijalice...nego nesto mi poznato to pitanje...ne krades valjda iz kvizopedije? :))
Da, zaboravio sam da imaš knjigu lololo... Neka, imam druge izvore
hehee preso sam je vise puta :D
ja nisam ni jednom kršteno prešao, sve pomalo :D aj postavljaj
Kome je Hitler u zatvoru diktirao knjigu Mein Kampf?
Gebelsu
nein
Ničeu? TROLOLOO
Geringu
ne