Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim da je bio 5. A pre su Francuska, Austrija, Holandija i Švajcarska recimo.
Šesta valjda . nakon Francuske, Austougraske, Pruske, Belgije, Britanija nikada nije donosila zakonike al' ih ubacujem i... još neko...
па ако је пета, како онда могу испред да буду пет земаља? :)
није пета, четврта је, а пре нас су то учиниле француска, аустрија, и холандија.
терај даље.
Ispravio sam to odmah, zabrojao sam se. A ovo ja treba da znam ko iz topa, ali sam ipak uspeo da zaboravim. Sramota za mene apsolventa prava.
apsolvent kvizova pre bih reko :D
Vlatko Vuković ?
Ohohohoh, pa de si Bole 100 godina? :)
Jeste Vlatko. Bravo. Aj još ako se neko seti hrvatskog.
влатко вуковић, слажем се и ја.
едит: е за хрвацког... тешко.
Niko ne zna brata Rvata? :)
e jbg. hrvatskog ne pominju u filmu :) ovoga se baš sećam, kad Gorica Popović kenja Milošu Žutiću kako Kosača šalje samo jedan odred....
Jeste, mislim da toga nema na filmu. A onaj film ionako nema mnogo veze sa istorijom, pravljen je mnogo više na osnovu legendi.
да није константин драгаш?
мислим, не верујем да јесте, али ми је то име везано за то време и само га знам као појам, па зато лупам.
Bole, ti nastavljaš, jer si prvi odgovorio za Vlatka. A hrvatski odred je predvodio Ivan Paližna, ali je to ionako bilo dodatno pitanje. Teraj dalje.
ko god da pogodi neka mu je alal. Ja moram da palim al merak mi bilo da odgovorim tačno makar na jedno pitanje...
Aco, ti nastavljaš onda.
пардон, нисам био ту.
океј, овако (френк, ти ово мораш да знаш :) ):
Dimitrije Davidović. :)
дабоме. тако нешто за апсолвента права је било лако. терај.