U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hića?
па не може наполеон да буде низак као српски стандард, да има једно јајо, и још да има ове дефекте. много би било :Д
да није неки совјеЦки преЦедник?
Стаљин?
Jeste STALJIN
Stvarno bi mu bilo mnogo. :)
Која нацистичка организација је носила мото "крв и част"?
едит: деловала је у хићиној немачкој, паравојна.
имамо жгадију под тим именом овде.
Pod imenom te organizacije ili pod imenom slogana organizacije?
Edit: Jer sam čuo ovde za "Krv i čast", njih ima svuda po svetu.
Jaoj znam! Gledao sam film o njima, to su valjda bili oni klinci, Hitler's Youth.
Inače, ako neko zna ime filma neka mi javi, radi se o aneksiji Austrije i jednom Austrijancu od nekih 18 'dina koji se protivi Hitleru zato što je diskriminisao fizički hendikepirane, zbog njegovog prijatelja, koga na kraju nalaze kako se ubijo u kadi, prerez'o vene pločom.
gestapo ... :P i Her Filck
под именом слогана.
Хитлер југенд, тако је џела. терај даље.
Za kog našeg vladara se vezuje legenda da je imao tako prodoran pogled da niko nije smeo da ga gleda u oči?
Rekao bih sad još nešto, ali neka, odmah bi dobili odgovor.
Стефан Лазаревић ?
Dušan je imao prodoran pogled.
Edit. Krupne oči, prodoran pogled, bio prilično visok, krupan, sve u svemu "strava" od čoveka.
Teraj Trišo.
Inače, govori se da je i Bajazit spuštao pogled kada je razgovarao sa Stefanom.
Edit:
Drebine ja ovo pokupio od Nastasijevića, proverio sam i na guglu, da ne ispadne da lupam gluposti, slažu se priče. Inače, ovo mi je četvrti put da čitam ovu knjigu, večeras sam je sasvim slučajno našao. :)
Moram da nabavim Despota Stefana od Nastasijevića, pošto tu nisam pročitao. :)
Edit: Jesi li čitao još šta od njega?
Ајд' неко други не знам више за сад да постављам :)
Nisam, tražio sam svud po gradu ali nema nigde njegovih knjiga, čak ni kod jednog četniksrbinkvlttrve i tako to čiče kod koga sam uzeo ovu.
Edit:
Drebine, aj' ti teraj dalje.
Pa ni ja se ne sećam da sam negde video da ga prodaju, ja od strica nabavio 4 knjige i odlične su. Ima tu i malo neistorijskog, ali je uglavnom poštovao činjenice. Rešio sam sada da potražim gde mogu da se nadju njegove knjige. On je inače brat Momčila Nastasijevića. Baš su carevi.
Monahinja je postala nakon smrti svog supruga, pre toga se zvala Jelena.