Kviz - ''Istorija''

1. Јесте, вожд је у питању, цепај даље....

2. Daj bar neki hint, gesihte... :) Aj probaću sa Knezom Aleksandrom Karađorđevićem, iako apsolutno nema veze s mozgom. :D

3. ajd nek nego drugi gruva pitanje posto cu ubrzo ici pa da ne zastaje kviz...

4. E, ja bih ako mogu. Kako su se zvali ljudi bez prava glasa u atinskoj skupštini? Danas čuo od profe, ludo pitanje. Verujem da ćete znati. :)

5. Jeste Drebine. Izvinjavam se, hasao sam pa nisam stigao ranije da odgovorim. Reci mi, ti reče da si apsolvent prava. Gde studiraš, tj. u kom gradu? :)

6. Da ne znaš profesora Žiku iz rimskog prava? Danas imali predavanja kod njega, on nam je ovo pričao... :)

7. ха, види све колеЗе. :)
    ето, и ја заглавих на државној сиси другу годину за редом. :)
    иде ли то питање, френче?

8. Naravno da znam Žiku, legenda fakulteta. Mada nisam bio na mnogo njegovih predavanja, više sam slušao Miloševića.

Edit: A polagao kod one Polojac, Mirjana, Milena tako nekako se beše zove.

9. Ko je pronašao "Agamemnonovu masku"?

10. Jeste Šliman. Vlajko, ti nastavljaš.

11. Pretpostavljam da je moj red da postavim pitanje.

12. Jeste, ti postavljaš.

13. Ovako:

Kako se zove jedan naučnik koji je: išao u nekakvoj glomaznoj kapsuli pod vodu, oborio rekord po dubini; i glumio u filmu o tome, gde se on bori protiv čudovišta? Dvojica su putovali kapsulom, ali samo je jedan glumio u filmu.

14. Znači,
    dva naučnika su manje-više prvi koji su uopšte uronili u duboko more. Putovali su u nekakvoj kapsuli od gvožđa i kvarca. Koji od ta dva naučnika je glumio u akcionom filmu o tome?

15. Brate, ovo je kviz o istoriji :D

16. A polagao kod one Polojac, Mirjana, Milena tako nekako se beše zove.

Ja nju imam na vežbama i gledaću koliko sutra da se prebacim kod Miloševića jer mi je on ispitivač, a i ova deluje kao baš neka kretenka. Mitrović i Žika su carevi neviđeni. :D Milena se zove ta kretenka. :D

17. дај неки хинт влајко, или убисмо квиз :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.