Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јесте, вожд је у питању, цепај даље....
Daj bar neki hint, gesihte... :) Aj probaću sa Knezom Aleksandrom Karađorđevićem, iako apsolutno nema veze s mozgom. :D
ajd nek nego drugi gruva pitanje posto cu ubrzo ici pa da ne zastaje kviz...
E, ja bih ako mogu. Kako su se zvali ljudi bez prava glasa u atinskoj skupštini? Danas čuo od profe, ludo pitanje. Verujem da ćete znati. :)
Idioti beše?
Jeste Drebine. Izvinjavam se, hasao sam pa nisam stigao ranije da odgovorim. Reci mi, ti reče da si apsolvent prava. Gde studiraš, tj. u kom gradu? :)
U Beogradu.
Da ne znaš profesora Žiku iz rimskog prava? Danas imali predavanja kod njega, on nam je ovo pričao... :)
ха, види све колеЗе. :)
ето, и ја заглавих на државној сиси другу годину за редом. :)
иде ли то питање, френче?
Naravno da znam Žiku, legenda fakulteta. Mada nisam bio na mnogo njegovih predavanja, više sam slušao Miloševića.
Edit: A polagao kod one Polojac, Mirjana, Milena tako nekako se beše zove.
Henrih Šliman.
Jeste Šliman. Vlajko, ti nastavljaš.
Pretpostavljam da je moj red da postavim pitanje.
Jeste, ti postavljaš.
Ovako:
Znači,
dva naučnika su manje-više prvi koji su uopšte uronili u duboko more. Putovali su u nekakvoj kapsuli od gvožđa i kvarca. Koji od ta dva naučnika je glumio u akcionom filmu o tome?
Brate, ovo je kviz o istoriji :D
Ja nju imam na vežbama i gledaću koliko sutra da se prebacim kod Miloševića jer mi je on ispitivač, a i ova deluje kao baš neka kretenka. Mitrović i Žika su carevi neviđeni. :D Milena se zove ta kretenka. :D
дај неки хинт влајко, или убисмо квиз :)