Prijava

Vase misljenje.Sto se tice pesme koje su izbacili ko singl,slazem se sa vecinom da Lu Rid zvuci kao macka koja se klistira.Ipak,melodija je,po licnom misljenju,do jaja i mislim da ako ga bude manje na ostalim pesmama,da ce album da bude opak.Bas opak.Evo pesme http://www.youtube.com/watch?v=8LWtb621DRg kog interesuje i ko spemuje,beli mu lukac u oci!

Osećam da će ovo da bude još jedno razočarenje...
Edit:
Megadejv ima da ih rasturi.

Stanko bi dao veću dozu živosti od Lua.

NJah,nema Megadet veze s ovim,ovo im zajednicki album,nije samo Metalika u potpisu.Ali,ocekujem da ce MEgadetov album da bude bedes madafaka.Al ne sad od MEgadetu :D

Znam da ovo nije samo njihov album ali će svejedno da bude razočarenje, nakon Death Magnetica (koji ja lično ne volim, al' 'ajde) se vraćaju mekšem zvuku, ne ide.

Nijesam zadovoljan.

Nijesam zadovoljan.

+1
Мегадејв објаснио још једном зашто је мегађед тренутно најбољи трешметал бенд.

Не свиђа ми се.

Prvo, tema se ne otvara samo povodom nekog albuma, pjesme, nastupa ili ko zna čega već, no se otvori tema o tom i tom bendu ili izvođaču i onda se na toj temi razglaba o svemu i svačemu vezanom za bend/izvođača o kojem si otvorio temu, ovako izgleda klinački i ljaksački. Traži da ti se preimenuje naslov teme.

Inače, nije da žudim al volio bih da čujem da vidim na šta liči ovaj kooperativni album. Ne vjerujem da može da bude veće sranje od St. Angera.

Što reče neko u komentaru na YT: 'Džejms bi trebao ponovo da počne da pije'.

Album je za fanove lou Reed-a,Metallica je tu samo ucesnik.Nije album namenjen onima koji su slusali ranije radove metallice.Album se meni licno ne svidja,posebno ona recitovanja.Za nekog ko voli neke fuzije pravaca,ovo ce biti odlican album.

Некако ми се чини да је Металика сконтала да ће зарадити, ма шта год направила, па хоће да провере до које границе могу ићи. Још једна рацијонализација ми је да је ово трол године.

Хм... Која је тачно поента помињања Мастејна? Ово није албум Металике, па да се сад пореди са Мегађедом. Чак и да јесте, то ривалство је сморило већ.
Албум металике излази следеће године.

Album je za fanove lou Reed-a,Metallica je tu samo ucesnik.

Реално.

СЛЕЈАААААААААААААА