Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Biće haos, ko što je bio haos kad su uhapsili Mladića :) Ne ložite se bezveze, nijedan haos u Beogradu nije nastao, niti će nastati ako policija to ne dozvoli...
Kakvi neredi ljudi, pa sve je dobro, što bi bili neredi?
Pa normalno da neće ni biti, i ne treba da bude. Ja ne znam šta se ljudi primaju. Ko hoće da šeta neka šeta, ko neće ne mora, i gotovo. Ja ni mrtav ne bi šetao s njima, ali ne vidim razlog da im branim, nek šetaju do mile volje...
Слажем се са Аурорином ироничном изјавом, рушилачки нереди су обично сасвим конструктиван начин да се реше проблеми првенствено економске природе.
Aпсолутно сам против параде и против било ког другог начина да се пропагира таква болест АЛИ бих истовремено сваком ко оштети град Београд пре, у току и после параде уз звуке гусала ломио прсте на рукама и ногама и то из дана у дан.
Симпатична изјава.
Nije mi jasno zašto je baš par pedera i lezbejki na javnom mestu baš naaaaajveće zlo? Jer mi se čini da ovaj narod guta i ćuti i trpi tolike stvari guta koje mnogi narodi ne bi progutali, ali zbog homoseksualnosti ispada najveće sranje. U čemu je stvar, zašto ne spaljujemo nešto što nas truje svaki dan? Nemačku ambasadu, zgradu Pinka, vladu Srbije, Miškovićevu vilu ili tako nešto? Nevladine organizacije? Možda Srbima desničarima smetaju i Jevreji? Eno sinagoge, idite ispred nje i lovite ih. Samo, mislim da i oni znaju da bi gadno gadno gadno najebali u nekom od tih slučajeva. Ovako je jeftinije: udri pedera, njih i onako većina prezire.
Ili sredite prvi post ili zaključajte temu.
Narod koji stavlja paradu gejeva kao svoj prioritetni hejt nije još na nivou naroda da predupredi nekim normalnim štrajkovima ekonomska pitanja kao u ostalim zemljama Evrope. Ne može ti prebijanje geja biti prioritet čoveče. I zato mi kao bundžijski šatro narod čekamo da dogori do nokata. Dakle negde smo zaštopali u evoluciji.
Kao što šiptari nisu ustavotvoran narod a imaju državu, kao što Bošnjaci nisu državotvoran narod ali im dalo državu a ovi nemaju pojma šta da rade s njom.
Dakle- sredite temu, jedni šumom drugi drumom, ja o ekonomiji, otvarač teme o pederima, ne ide.
Slažem se.
Да, али ако погледаш просек година људи који иду тамо да праве срања, видећеш да они тешко знају шта је уопште економија осим ако нису у средњој економској. Мислим да је већи проблем то што постоји милијарду синдиката који раде све на своју руку, уместо да се (као у нормалнијим друштвима) уједине и заједно направе нешто конструктивно, а не да један од 15 београдских синдиката таксиста блокира Немањину петком поподне, други синдикад Кнеза Милоша, а остале боли курац, они ће то кад буде мања врућина.
Мислим да би дете од 10 година која има IQ у границама нормале разумело да 'правити срања" док траје парада ПоНосу није решење за исти проблем.
Ту се свака прича завршава. Једно пиво овде молим.
Već ima ovakva tema. Predlažem lock.
I'm awesome.
Ja obožavam parade, mitinge, bir festove, egzite, liturgije, izbore i otvorene izložbe.
Uvek neko bude prebijen, izboden, izjeden od strane medveda, zapaljen živ, i to sve uz direktan tv prenos. Američki rijaliti tv može da nam ga pluga, njihove emisije nisu ni do kolena našem rial lajfu!
Kada vidim ove dubokoumne teme shvatim da nikada nisam ni trebao da prestanem sa heroinom i mesanjem maltera.
Ima od toga jedno 5 godina kad sam bio na vrhuncu napaljenosti i nafuranosti i tako ja i 2 druga ubijemo Boga u neka 2 pedera...odma me drot uhvatio i samo rekao da bjezim kuci da nece prijavu da pise...poenta ovoga sto pisem je da niko ne voli te mentalno poremecene osobe i da drotovi samo rade svoj posao i uvijek bezveze najvise najebu(ne mogu vjerovat da branim halu al' tako je kako je)
Pa to jes istina, pedere niko ne voli (mnoge od njih ni rođena majka), ali postoje izvesne pozicije na kojima moraš da ih podržiš (ili u NAJMANjU ruku da prećutkuješ da bi ih sve streljao), i to ti je u opisu posla, jbg. Npr tu spadaju: predsednik, vlada, radio i tv voditelji, vojska, policija.
A zanimljivo je to da npr, u našu vojsku (dok je postojala) nisu primali pedere. A ovamo im se dopuštaju parade i štatijaznam.
Znam jer sam bio u vojsci, i svako ko se izjasnio kao peder (ili se to pokazalo na testovima kojih ima pun kurac) je bio otpušten iz vojske. Predpostavljam da je tako i sa policijom, a vamo moraju da ih brane. Ponekad mi se smuči gde živim.
Jednostavno: ili sve ili ništa, to jest ili im daj i dopusti sve, ili proteraj u gulage i doviđenja.
kod nas u RS '85 je poslednja generacija koja je isla u vojsku ja sam nesto mladji pa me nije zahvatilo, tako da nisam kompetentan da o tome pricam, ali sto se svega ostalog tice apsolutno se slazem
Kapiram da ti je zivot bio ispunjen i bogat. Ne vidim drugo resenje kada procitam tako zivopisan deo necije biografije.
Jbg...vecina ljudi tamo negde oko drugog srednje misli da sve zna, a zapravo nema pojma...to je bila klinacka glupost jbg...popilo se vamo tamo naletili na njih kako se zvakaju i stas
Ako autor koji je otvorio ovu temu ima vise od 15 aj da budem brezobrazan 16 god dajem palamara na panj !!! Kome se jebe vise da izlazi na ulice... Terali su tenkove na nas,nama je bila sprdnja... Neki su iskoristili to kao izbornu propagandu sto rade i danas.... Samo je tema druga slobo,kosovo,pederi isti kurac.....