Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Док би ми нека јебала мајку...
Nemaš ti Marko blagog pojma, to je sve pažljivo ubeleženo i zavedeno pod rednim brojem 2-2-1, lupiće te time po ušima kad se najmanje budeš nadao. Pojavićeš se ovde na temi ako je ne zaključaju i reći ćeš "eto, voleo bih da me onda pred svima gađala saksijom pa me zatukla oklagijom i za veliko finale mi otkinula muškost i bacila je kozama", paz kad ti gruja kaže.
Па да, помислио сам и на то, али ево виђећемо :)
Надам се да неће, јер сам ја јелте добар према њој :р
@aurora
draga sta ja pricam pre neki dan....
Zato ja brišem conversation history na fejsu :)
+873873821
+873873821
+јошмало
Стварно, где ви налазите те жене? Ван оног дела интернета за који мораш сам да откуцаш цели израз на гуглу? О_о