...People who have had more than five oral-sex partners in their lifetime are 250% more likely to have throat cancer than those who do not have oral sex, a new study suggests...
Uh, pa i klopanje roštiljskog mesa povećava verovatnoću dobijanja kancera nekih vitalnih organa i štatijaznam čega, pitaj kurca koliko posto, pa nas zabole tukidid i jedemo k'o blesavi. Msm, od nečeg mora se umre, lepše od lizanja pičke i cuclanja đoke, nego od nejebice u manastiru.
A to da li je perverzija, to je lični stav. I meni je lično misionarka poza teška perverzija, pa ne kenjam o tome. Perverzija je po mom mišljenju svaka radnja u kojoj ne uživaju oba partnera. Ako oboje vole da seru i pišaju jedno po drugom, to onda za njih uopšte nije perverzija, već čista klasika.
Значи, ако га она веже лисицама за цевку од водокотлића и шиба му јајца мувотепаљком и ако се њему то не свиђа, онда је перверзија. Ако му се свиђа, онда није? :))
Cekaj bre Blek, da vidim da l' sam ukapirao... Ako mi drugarica pusi u kolima i uziva, a ja se jedem ziv jer znam da mi treba posle dva sata da izvetrim(a i ne podnosim duvanski tim), znaci da je to perverzija?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
nadjoh ovaj podatak pa ako ima neko ko bi ovo mogao (ne)stručno da prokomentariše...
mislim, ako je ovo oralni sex dobar za zube onda će zubari imati manje posla, a ako imaju manje posla...
to nije dobro za njih, pa s tim ni oralni sex nije dobar za zube.
A o kojoj korelaciji ovde pričamo? :D
ako je oralni seks dobar za zube, bice posla za urologe!
:))))))))
Добар је за зубе. Нашао сам податак да 90 посто људи после оралног секса пере зубе, а само 30 посто пере зубе после оброка, тако да... Оно...
Misterija rešena, mada i u jednom i drugom ima puno belila...
hah, nisam znala za ovo xD
Preporučujem i ja.
Otvara apetit,beli zube,facu; te osvezava dah.
мен` се то гади...ал` шта ћу пеметнији увијек попушта...па тако се помирујем са ситуацијом...:(
http://img.funnyanimatedgifs.net/img/1876-hulk-hogan-so-close.gif
Evo ga jedan naucni podatak, nazalos' ne ide u korist oralnom seksu
http://www.newscientist.com/article/dn11819
...People who have had more than five oral-sex partners in their lifetime are 250% more likely to have throat cancer than those who do not have oral sex, a new study suggests...
Tačno Jericho, odlično što si to našao. Da znaju ljudi zašto ne valja oralni sex (koji ionako nije sex, već perverzija)
Шта орални секс перверзија ? То ти је једна сасвим нормална ствар коју сад ови пуританци западњаци сатанизују јер се жене плаше да га гледају...
Перверзија би била орални секс мушкарца са женом која је нашрафила оне гаће с дилдом, оно што би наш народ звао ''strap-on''.
Регуларан орални секс уопште није преверзија.
Uh, pa i klopanje roštiljskog mesa povećava verovatnoću dobijanja kancera nekih vitalnih organa i štatijaznam čega, pitaj kurca koliko posto, pa nas zabole tukidid i jedemo k'o blesavi. Msm, od nečeg mora se umre, lepše od lizanja pičke i cuclanja đoke, nego od nejebice u manastiru.
A to da li je perverzija, to je lični stav. I meni je lično misionarka poza teška perverzija, pa ne kenjam o tome. Perverzija je po mom mišljenju svaka radnja u kojoj ne uživaju oba partnera. Ako oboje vole da seru i pišaju jedno po drugom, to onda za njih uopšte nije perverzija, već čista klasika.
Значи, ако га она веже лисицама за цевку од водокотлића и шиба му јајца мувотепаљком и ако се њему то не свиђа, онда је перверзија. Ако му се свиђа, онда није? :))
Taj rad. :) E sad, druga je stvar što je to za većinu perverzno, bitno je da oni uživaju. :)
Cekaj bre Blek, da vidim da l' sam ukapirao... Ako mi drugarica pusi u kolima i uziva, a ja se jedem ziv jer znam da mi treba posle dva sata da izvetrim(a i ne podnosim duvanski tim), znaci da je to perverzija?