Prijava

moze rijana, jebacki me gleda ali mi unosi nervozu ova sa desne stvare

Ja sam za. Mislim za cavulje i to.

električar
Mišu pošalješ poruku.

Jes mali pametan, ljubi ga tajo u čelo...

Кад је увео пратиоце и дозволио свима да гледају своје и туђе, појединци рекоше: Не! Нек буде да можеш видјети само људе које пратиш, а ако хоћеш своје пратиоце уплати ктитор. И би тако.
Није Каизен шупак, ми смо говна :)

Ја само да поздравим Фацу.

Жив био, отпоздрављам.

Da li mi je Ktitor nalog neophodan?
Apsolutno ne. Sajt možete koristiti kao i do sada al' ću da vam jebem milosno pleme banerima, iskačućim telefonima, Renoom i Niveom. A još kad skontam da FAS Sombor ima novu kolekciju akumulatora dupe ću vam pomerati.

Каизене финансирај ревију дефиниција, има доста нових старијих малолетница и једва пунолетних девојака на сајту које нису искусиле чари таквог окупљања. Помози нама који имамо подужи стаж на овом сајту да интереагујемо са хоћним цавуљама жељним квалитетне писане речи и потенцијално великог прашника.

Реме зна пут! Реме за председника!

Кајзене, ово је стварно срамотан потез.

Duvaj ga Kajzene instaliro sam Addblock, kace ktitor za Bosnu

Neće biti nikad, da se ne nadaš.

Кад је увео пратиоце и дозволио свима да гледају своје и туђе, појединци рекоше: Не! Нек буде да можеш видјети само људе које пратиш, а ако хоћеш своје пратиоце уплати ктитор. И би тако.
Није Каизен шупак, ми смо говна :)

Ima istine u ovome šta kažete za predlog da se svakom ko izgovori čuveno "onda barem za klitore" na nekom predlogu svi kolektivno pokenjamo na definicije

Necu uplacivati makar stavio reklamu preko celog ekrana...mrs!!

Sterija

biće.

Оо, већ си завалијо тај фазон?

Е јебига сад. Ја инсталирао адблок, и ради кул. Јес да сам навикао да видим сајт ктиторски, тј. модераторски, без реклама, али у суштини, све је то исти ђаво, само што је ово мало шареније.

Ljudi, imam bag! Rijana mi se pojavljuje sa leve, a neki spa tretman sa desne strane, zna li iko u čemu je problem? Hvala.

Нисам никад мислио кукати због те рекламице, јер адблок инсталирам за секунд. Али, морам напоменути на један проблемчић. Када улазим на сајт преко телефона (андроид, Опера мини) горња половина сајта је у зеленој боји, а доња у плавој (вјероватно прелива од Нивее :). Иначе, саме рекламе се не виде и ово што претходно рекох и није толико страшно. Главни проблем је кад кликнем на дугме Профил, Форум, Аутори, и тако те горње не улази ми на жељена мјеста него ме пребацује на Нивеин сајт, па морам преко Гугла куцати рецимо Вукајлија Фацафацаа и тако улазити на профил. Све те леватске компликације ме асоцирају на паљење дотрајалог Југа. Удри ногом у врата двапут да се могу отворити, повуци чок, сачекај који минут, изађи па опет уђи (Југо рестарт), док држиш ногу на гасу покушавајући да упалиш замоли неког да одвали ногом по бранику итд...

I brzina sajta u večenjim satima isto asocira na juga :)

Ja sam skontao da mi net ide sporije kad je adblock uključen jebem li ga zbog čega zato sam ga i izbriso