Reklama sa leve i desne strane za nektitore

1. Sve za pare Kajzene! Dve muve jednim udarcem. Pare od sponzora i pare od novopridošlih ktitora koji neće da gledaju sponzore.

2. Кајзен вас је јебо курцем у дупе.
    јесте ли сконтали кад се постави позадина вуке да нема рекламе. Кад се инсталира адблок да нема рекламе ?

3. Kaizen ovim reklamama pokušava da širi timski duh na Vuki.

4. Iskreno,ovde se mnogo bre kenja i traži dlaka u jajetu. Nije što sam sa Vukajlije, ali brat bratu, ostali sajtovi ne da smaraju sa reklamama, nego satiru. Između svakog jebenog posta se nalazi po reklama i Google ADS. Na svakoj novoj stranici iskače neki kurac. Ja mislim da je Vukajlija KEVA što se tiče minimalnog prisustva reklama. A ruku na srce, ako već neko voli ovaj sajt baš toliko, ne verujem da ćemu biti problem da ponekad uplati ktitora. Da postoji kulturan pejpal (kako se već čita) u Srbiji,sve se bojim da pojedinci ne bi bankrotirali na klipove blowjoba Lise Ann u HD-u ;D

5. nema više reklama...a ja se baš navikla...

6. Block content mamara. Nema reklama nikada. A ova Rijana što se maže sa Nivejom, jebi ga.

7. Панасоник јебени

8. ДА СЕ ВРАТЕ РЕКЛАМЕ НА САЈТ И КТИТОРИ ДА СЕ ВРАТЕ. ЈА ИМАМ И ПАРЕ. ЈА ПРЕДЛАЖЕМ ВРАЋАЊЕ!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.