Samhain - 120 dana robije za spem - Pravda za Samhaina!

1. Koga boli kurac? Ban je isti za sve!

Нећеш модерисати брате.

2. ko vas sisa...ktitori....

3. samhain bogotac...

4. ZASHXTO ME MRZISH SHTO VOLIM SAMHAINA !?!?

5. ON NIJE LOPOV NI UBICA PA DA LEŽI ČETRI MESECAA

6. Samhaine srpski sine spemovao ti si
    Ali tol'ku kaznu zaslužio nisi!

7. Нећеш модерисати брате.

Nije me briga, decxko. I nije me briga što sam nub za sve vas. lololololo

8. A to sto neko sto vredja clana bez potrebe i posle se 'pokaje' i ne dobije ban to nikom nista..
    Kao satro se pokajao!

9. ДЕЕЕЕЕМОКРАТЕ ХОЋЕ ДА НАС ПРЕЕЕЕЕЕВАРЕ
    ДА БИ УШЛИ У ЕВРОПУ САМХАИНА НАМ БААААНУЈУ

10. Samhaine , Samhaine ti si komunista, volimo te , volimo te ko Isusa Hrista.

Kao bivsi zatvorenik broj 102-233-69 , moram da podrzim svog cimera Samhaina sa kojim sam delio pastetu i zigovao pridoslice u celiji.

11. KAKO VAS NIJE SRAMOTA ? SAMHAIN JE SA KOSOVA ... DA JE PEDER, BOŽMEPROSTI, DOBIO BI OPOMENU!!!

12. Podrška samhainu, otvorimo još sedamdeset tema!

13. УА СЛУГЕ ЗАПАДА

14. Podrška samhainu, otvorimo još sedamdeset tema!

+68465

15. Samhain očetko a stankela neverue!

16. LIV SAMHAIN ALOUN BUŠMANI!!!!!!!!!1111

17. sylar011
    Podrška samhainu, otvorimo još sedamdeset tema!

to to!
    kao sto rekoh vec

ja predlazem da odred "pravda-za-samhaina" izjebe forum spemom i svi odleze zajedno sa njim ta cetri mjeseca, da ne bude sam co'ek.

18. SPASI SRBIJU I UBI SE ADMINE ADMINE!!!

19. kao što je već rečeno - odgovor na pitanje je dat u samom uvodnom postu.
    ukoliko, iz nekog razloga, moderator koji ga je banovao bude promijenio svoju odluku - bićete obaviješteni.

Ritchie ♣ B

120 vam majki jebemo!

lijepo baš.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.